Allah ıslah etsin.Meloş teyze Mustafa keser e “keseeeerr” diye bağıran Bülent halam gibi bağırdı Kürşat’a , kuduruklukta son nokta![]()
Allah ıslah etsin.Meloş teyze Mustafa keser e “keseeeerr” diye bağıran Bülent halam gibi bağırdı Kürşat’a , kuduruklukta son nokta![]()
Meloş teyze Mustafa keser e “keseeeerr” diye bağıran Bülent halam gibi bağırdı Kürşat’a , kuduruklukta son nokta![]()
Allah ıslah etsin.![]()
Eeeee tabi kendisi arya sesliBülent halan daha güzel bağırıyor
Eeeee tabi kendisi arya sesli![]()
Evet haklı kadın üstü pırlantalı olmalıDuydunmu mezarı ile ilgili dediklerini![]()
Evet haklı kadın üstü pırlantalı olmalı![]()
Kız bak @serhatt da @Maskeli Fedai yi unutunca böyle kutlamıştınız @Zeyno @Dosi @Carpe Diem ileDimi ona layık bir mezarlık olmalı tövbe yarabbim![]()
Kız bak @serhatt da @Maskeli Fedai yi unutunca böyle kutlamıştınız @Zeyno @Dosi @Carpe Diem ileEkli dosyayı görüntüle 126902
Şu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyıKız bak @serhatt da @Maskeli Fedai yi unutunca böyle kutlamıştınız @Zeyno @Dosi @Carpe Diem ileEkli dosyayı görüntüle 126902
HAHAAHAHAHAHAAAAAAAAŞu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyıHiç unutmam o gece de içip içip o Akın buraya gelecek diye bağırıp @Carpe Diem in üzerine 🤮 neyse anladın sen onu .. @serhatt bacım da o kafayla Meloyu Maskeli Fedayi sanıp bunun saçını başını yolmaya kalkınca @Dosi ile birlikte zor ayırmıştık ne geceydi beee
![]()
Şu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyıHiç unutmam o gece de içip içip o Akın buraya gelecek diye bağırıp @Carpe Diem in üzerine 🤮 neyse anladın sen onu .. @serhatt bacım da o kafayla Meloyu Maskeli Fedayi sanıp bunun saçını başını yolmaya kalkınca @Dosi ile birlikte zor ayırmıştık ne geceydi beee
![]()
İçkinin zararlarını anlatmaktan yoruldum kendilerine, bazıları ucuz atlattı o geceyiŞu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyıHiç unutmam o gece de içip içip o Akın buraya gelecek diye bağırıp @Carpe Diem in üzerine 🤮 neyse anladın sen onu .. @serhatt bacım da o kafayla Meloyu Maskeli Fedayi sanıp bunun saçını başını yolmaya kalkınca @Dosi ile birlikte zor ayırmıştık ne geceydi beee
![]()
İçkinin zararlarını anlatmaktan yoruldum kendilerine, bazıları ucuz atlattı o geceyi![]()
kız senin uzmanlık alanın
Serhat şöyle dans edemediği için çok üzgünmüş
senin herifin dansını beğenmedin mi 😱
Senin iftiralarını beğenmedim.senin herifin dansını beğenmedin mi 😱
benim ne kadan doğrucu ve dürüst biri olduğumu cümle alem bilirSenin iftiralarını beğenmedim.![]()
Aaaaa @Dosi de sana bu tepsiden yaptırmıştı @Forumdash la evlendiğinde sen, sonra Faruk 2 hafta yorgunluktan odasından çıkmamıştıSenin iftiralarını beğenmedim.![]()
Rüyanda zaar.Aaaaa @Dosi de sana bu tepsiden yaptırmıştı @Forumdash la evlendiğinde sen, sonra Faruk 2 hafta yorgunluktan odasından çıkmamıştı