Allah ıslah etsin.Meloş teyze Mustafa keser e “keseeeerr” diye bağıran Bülent halam gibi bağırdı Kürşat’a , kuduruklukta son nokta
Allah ıslah etsin.Meloş teyze Mustafa keser e “keseeeerr” diye bağıran Bülent halam gibi bağırdı Kürşat’a , kuduruklukta son nokta
Meloş teyze Mustafa keser e “keseeeerr” diye bağıran Bülent halam gibi bağırdı Kürşat’a , kuduruklukta son nokta
Allah ıslah etsin.
Eeeee tabi kendisi arya sesliBülent halan daha güzel bağırıyor
Eeeee tabi kendisi arya sesli
Evet haklı kadın üstü pırlantalı olmalıDuydunmu mezarı ile ilgili dediklerini
Evet haklı kadın üstü pırlantalı olmalı
Kız bak @serhatt da @Maskeli Fedai yi unutunca böyle kutlamıştınız @Zeyno @Dosi @Carpe Diem ileDimi ona layık bir mezarlık olmalı tövbe yarabbim
Kız bak @serhatt da @Maskeli Fedai yi unutunca böyle kutlamıştınız @Zeyno @Dosi @Carpe Diem ile Ekli dosyayı görüntüle 126902
Şu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyı Hiç unutmam o gece de içip içip o Akın buraya gelecek diye bağırıp @Carpe Diem in üzerine 🤮 neyse anladın sen onu .. @serhatt bacım da o kafayla Meloyu Maskeli Fedayi sanıp bunun saçını başını yolmaya kalkınca @Dosi ile birlikte zor ayırmıştık ne geceydi beeeKız bak @serhatt da @Maskeli Fedai yi unutunca böyle kutlamıştınız @Zeyno @Dosi @Carpe Diem ile Ekli dosyayı görüntüle 126902
HAHAAHAHAHAHAAAAAAAAŞu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyı Hiç unutmam o gece de içip içip o Akın buraya gelecek diye bağırıp @Carpe Diem in üzerine 🤮 neyse anladın sen onu .. @serhatt bacım da o kafayla Meloyu Maskeli Fedayi sanıp bunun saçını başını yolmaya kalkınca @Dosi ile birlikte zor ayırmıştık ne geceydi beee
Şu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyı Hiç unutmam o gece de içip içip o Akın buraya gelecek diye bağırıp @Carpe Diem in üzerine 🤮 neyse anladın sen onu .. @serhatt bacım da o kafayla Meloyu Maskeli Fedayi sanıp bunun saçını başını yolmaya kalkınca @Dosi ile birlikte zor ayırmıştık ne geceydi beee
İçkinin zararlarını anlatmaktan yoruldum kendilerine, bazıları ucuz atlattı o geceyiŞu sağdaki saçı bacı dağıtmış olan @Angelica deyzen hep sek içer o rakıyı Hiç unutmam o gece de içip içip o Akın buraya gelecek diye bağırıp @Carpe Diem in üzerine 🤮 neyse anladın sen onu .. @serhatt bacım da o kafayla Meloyu Maskeli Fedayi sanıp bunun saçını başını yolmaya kalkınca @Dosi ile birlikte zor ayırmıştık ne geceydi beee
İçkinin zararlarını anlatmaktan yoruldum kendilerine, bazıları ucuz atlattı o geceyi
kız senin uzmanlık alanın
Serhat şöyle dans edemediği için çok üzgünmüş
senin herifin dansını beğenmedin mi 😱
Senin iftiralarını beğenmedim.senin herifin dansını beğenmedin mi 😱
benim ne kadan doğrucu ve dürüst biri olduğumu cümle alem bilirSenin iftiralarını beğenmedim.
Aaaaa @Dosi de sana bu tepsiden yaptırmıştı @Forumdash la evlendiğinde sen, sonra Faruk 2 hafta yorgunluktan odasından çıkmamıştıSenin iftiralarını beğenmedim.
Rüyanda zaar.Aaaaa @Dosi de sana bu tepsiden yaptırmıştı @Forumdash la evlendiğinde sen, sonra Faruk 2 hafta yorgunluktan odasından çıkmamıştı