En azından ATV'nin ne halt olduğu baştan belli FOX gibi muhalif ve saygılı geçinip ardından bu hanzolara rol vermiyorlar.Kadın düşmanı dizileri atvde diyenler Onlar dizi gerçekler burdaymış meğer
Bu algılar da yıkılacak gün gelecekEn azından ATV'nin ne halt olduğu baştan belli FOX gibi muhalif ve saygılı geçinip ardından bu hanzolara rol vermiyorlar.
FOX balonu yavaş yavaş sönüyor elhamdülillah. Bir de sene sonuna kalmaz kapandı mı tamamdır.Bu algılar da yıkılacak gün gelecek
Karantina etkileri galibaFOX balonu yavaş yavaş sönüyor elhamdülillah. Bir de sene sonuna kalmaz kapandı mı tamamdır.
Neyse daha fazla uzatmayalım da @xBUGRAx görünce sinirden kendini yolmasın.Karantina etkileri galiba
2-3 gündür düşünüyorum bu: Tanrı fikri/arayışı ile ilgili tarihi bir yazı serisi hazırlamak istiyorum. Thales ile başlayıp 20. yüzyıl düşünürlerine kadar bilgiler aktarmak düşüncesi içindeyim. Olabildiğince nesnel ve basit bir anlatım olacak. Şu finaller bitsin, başlarız umarım.
Ben Hülyayı severim neresi mort ediyor beni yada nicelerine dahilmiyim
Hadsiz... Forumun cehaletini azaltmama engel olamayacaksın.Buna izin çıkacağını mı sanıyorsun. @emreemreu
Yılanın başını küçükken kesmek lazım. Forumu karıştırmaya çalışıyor. Bulanık zihniyle düşündüğü kirli bilgiler ile, masum Fav10 halkını zehirleyecek. Engel olalım..
Hadsiz... Forumun cehaletini azaltmama engel olamayacaksın.
Sana bir güzel küfretmişti @DarkLegenDNe yazdın da yine korkup düzelttin
Sana bir güzel küfretmişti @DarkLegenD
Bnm mesaja mı ihtiyacım var en yakın 2 rakibim ortada yokkenOyun bölümüne yazdıkların post sayılmıyor Emoş boş yere yorma kendini git Survivor'a yaz
Bnm mesaja mı ihtiyacım var en yakın 2 rakibim ortada yokken