- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
HBO içerikleri için anlaşma yaptılar yakında, yavaş yavaş ekliyorlar. Mom, The Big Bang Theory, Friends gibi HBO Max dizileri de Digitürk'ten kalktı. Yakında BluTV'de başlarsa şaşırmam.Blu TV dondurduğum aboneliğimi geri açtım, içinde dolanınca biraz hayal kırıklığı yaşadım ve kendilerine azarlar nitelikte bir mail attım. @xBUGRAx @Özgür @serhatt @alperuz @Çiğdem @Forumdash @bazinga @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Aserat
"Merhabalar, ben Blu TV'yi uzun zamandır kullanıyorum ama fazlaca da hesabımı donduruyorum. Çünkü Film ve drama dizisi olarak içeriğiniz oldukça güzel olsa da yabancı komedi dizileri olarak bir o kadar zayıf; Mom, Big Bang Theory, FRIENDS vs. ya da Pretty Little Liars, Gossip Girl tarzı gençlik dizilerinin eklenmesi gerekiyor. Bu şekilde sadece takip ettiğim birkaç dizinin sezonu eklendiğinde, aboneliğimi geri açtığım bir platform olarak kalacak. Umarım içerik geliştirme anlamında mesajım dikkate alınır, Netflix'tense yerli Blu TV'nin daha çok tercih edilmesi sevindirir. "
Ekleme, cevap da gelmiş.
"Merhaba ,
Öncelikle BluTV'ye olan ilginiz için çok teşekkür ederiz Siz değerli kullanıcılarımızın önerileri bizler için çok değerli.
İçerik ekibimize talebinizi iletiyor olacağız."