Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Blu TV dondurduğum aboneliğimi geri açtım, içinde dolanınca biraz hayal kırıklığı yaşadım ve kendilerine azarlar nitelikte bir mail attım. :A @xBUGRAx @Özgür @serhatt @alperuz @Çiğdem @Forumdash @bazinga @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Aserat

"Merhabalar, ben Blu TV'yi uzun zamandır kullanıyorum ama fazlaca da hesabımı donduruyorum. Çünkü Film ve drama dizisi olarak içeriğiniz oldukça güzel olsa da yabancı komedi dizileri olarak bir o kadar zayıf; Mom, Big Bang Theory, FRIENDS vs. ya da Pretty Little Liars, Gossip Girl tarzı gençlik dizilerinin eklenmesi gerekiyor. Bu şekilde sadece takip ettiğim birkaç dizinin sezonu eklendiğinde, aboneliğimi geri açtığım bir platform olarak kalacak. Umarım içerik geliştirme anlamında mesajım dikkate alınır, Netflix'tense yerli Blu TV'nin daha çok tercih edilmesi sevindirir. :)"

Ekleme, cevap da gelmiş. :A

"Merhaba ,

Öncelikle BluTV'ye olan ilginiz için çok teşekkür ederiz:) Siz değerli kullanıcılarımızın önerileri bizler için çok değerli.

İçerik ekibimize talebinizi iletiyor olacağız."
HBO içerikleri için anlaşma yaptılar yakında, yavaş yavaş ekliyorlar. Mom, The Big Bang Theory, Friends gibi HBO Max dizileri de Digitürk'ten kalktı. Yakında BluTV'de başlarsa şaşırmam. :D

• Harika
Reactions: mrt-06
Benim düşüncelerim belli cnm ama geçen ocakta foruma sıkıntı etmişler buranın kapanması onlar etkisindenmiş :A Bedava bize izlettiricen diye yine şey etmesinler :A :A :A @MasacRE @Harunnn60 @sokak sanati
Özelde konuşalım biz bu olayı. :A

FX ve Blu TV Her zaman çok sevmişizdir öyle böyle değil sevgimiz. İyi ki varlar. :F @mrt-06
Doğru diyorsunuz yok edeyim o mesajı. :A

Son sezonlarını pek beğenmiyorum, ama ilk sezonları efsane. :Z
Şimdi iyi olan hangisi İngiliz mi Amerikan versiyonu mu :A

Niye bu mesaj için bana mrt-06 senden bahsetti diye bildirim geldi nerede bahsediliyorum. :A
Üstteki mesaj için yazmıştım sonradan ekledim hayatım bunlara takılmamalısın. :A

Şimdi anladımmmm. 2 sene önce de benzer bir mail atmıştım telif hakkı yayıncı kuruluş vs. demişlerdi şimdi direkt iletiyoruz dediler, demek ki dediğin gibi olacak. :A @bazinga

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Şimdi anladımmmm. 2 sene önce de benzer bir mail atmıştım telif hakkı yayıncı kuruluş vs. demişlerdi şimdi direkt iletiyoruz dediler, demek ki dediğin gibi olacak. :A @bazinga
İnşallah öyledir de orada çalışan kişiyi değiştirmiş de olabilirler. :A

• Üzücü
Doğru diyorsunuz yok edeyim o mesajı. :A

Şimdi iyi olan hangisi İngiliz mi Amerikan versiyonu mu :A

Üstteki mesaj için yazmıştım sonradan ekledim hayatım bunlara takılmamalısın. :A
Bende izlemeli kısımları sildim mesajımdan harunun alıtınsdan :A :A :A @Harunnn60 @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and MasacRE
Blu TV dondurduğum aboneliğimi geri açtım, içinde dolanınca biraz hayal kırıklığı yaşadım ve kendilerine azarlar nitelikte bir mail attım. :A @xBUGRAx @Özgür @serhatt @alperuz @Çiğdem @Forumdash @bazinga @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @Aserat

"Merhabalar, ben Blu TV'yi uzun zamandır kullanıyorum ama fazlaca da hesabımı donduruyorum. Çünkü Film ve drama dizisi olarak içeriğiniz oldukça güzel olsa da yabancı komedi dizileri olarak bir o kadar zayıf; Mom, Big Bang Theory, FRIENDS vs. ya da Pretty Little Liars, Gossip Girl tarzı gençlik dizilerinin eklenmesi gerekiyor. Bu şekilde sadece takip ettiğim birkaç dizinin sezonu eklendiğinde, aboneliğimi geri açtığım bir platform olarak kalacak. Umarım içerik geliştirme anlamında mesajım dikkate alınır, Netflix'tense yerli Blu TV'nin daha çok tercih edilmesi sevindirir. :)"

"Merhaba ,

Öncelikle BluTV'ye olan ilginiz için çok teşekkür ederiz:) Siz değerli kullanıcılarımızın önerileri bizler için çok değerli.

BluTV pişmanlıktır uzak dur. :A

• İlginç

"Merhaba ,

İyi yapmışsın da çok büyük bir gelişme bekleme bunlardan :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: MasacRE and Aserat
  • Güldürdün
Reactions: Özgür
Bazen Into The Wild gibi alıp başımı gitmek istiyorum. Ama benim tek başıma canım sıkılır :A Yanımda benim gibi düşünen ve anlaşabileceğim 5-10 kişi de olacak falan harika olur :D