O şarkıyı severim bu arada.Hahahahharbiden
Dur kivirayim'Zeynep Bastık'in Felaket' şarkısını ne güzel seslendirdiğini düşünüyorum'
Nedense video yerine yazı paylaştım. başıma gelecekleri bildim herhalde
Sonunda zevkimiz kavuştu.
O şarkıyı severim bu arada.Hahahahharbiden
Dur kivirayim'Zeynep Bastık'in Felaket' şarkısını ne güzel seslendirdiğini düşünüyorum'
Nedense video yerine yazı paylaştım. başıma gelecekleri bildim herhalde
Türkçe şarkıda zevkimiz iyi oluyor genelde. yabancida ayrı düşüyoruzO şarkıyı severim bu arada.
Sonunda zevkimiz kavuştu.
Bu hafta umarım en az 5 vermişsindir, yarın en merak etdiğim oylardan.Türkçe şarkıda zevkimiz iyi oluyor genelde. yabancida ayrı düşüyoruz
Bergen - Sen Affetsen Ben Affetmem en sevdiğin sarkilardan biri. Şansına o hafta oy vermeyi bırakmıştım
2 alirsan 1 vermedim diye teşekkür etBu hafta umarım en az 5 vermişsindir, yarın en merak etdiğim oylardan.Etiket yağmuruna hazır ol.
Susayım en iyisi, puanı daha da düşürmeden.2 alirsan 1 vermedim diye teşekkür et1 alırsan yarın benim oyları görme. tansiyon ilacını al
20 lira vermeye değecek bir içerikleri yok gerçekten. İyi yazmışsın.Blu TV dondurduğum aboneliğimi geri açtım, içinde dolanınca biraz hayal kırıklığı yaşadım ve kendilerine azarlar nitelikte bir mail attım.@xBUGRAx @Özgür @serhatt @alperuz @Çiğdem @Forumdash @bazinga @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
"Merhabalar, ben Blu TV'yi uzun zamandır kullanıyorum ama fazlaca da hesabımı donduruyorum. Çünkü Film ve drama dizisi olarak içeriğiniz oldukça güzel olsa da yabancı komedi dizileri olarak bir o kadar zayıf; Mom, Big Bang Theory, FRIENDS vs. ya da Pretty Little Liars, Gossip Girl tarzı gençlik dizilerinin eklenmesi gerekiyor. Bu şekilde sadece takip ettiğim birkaç dizinin sezonu eklendiğinde, aboneliğimi geri açtığım bir platform olarak kalacak. Umarım içerik geliştirme anlamında mesajım dikkate alınır, Netflix'tense yerli Blu TV'nin daha çok tercih edilmesi sevindirir."
Bak onu da yazacaktım unuttum, öğrenci indirimi olmalı diye.20 lira vermeye değecek bir içerikleri yok gerçekten. İyi yazmışsın.
TWD izleriz @MasacRE @Harunnn60Blu TV dondurduğum aboneliğimi geri açtım, içinde dolanınca biraz hayal kırıklığı yaşadım ve kendilerine azarlar nitelikte bir mail attım.@xBUGRAx @Özgür @serhatt @alperuz @Çiğdem @Forumdash @bazinga @Harunnn60 @MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
"Merhabalar, ben Blu TV'yi uzun zamandır kullanıyorum ama fazlaca da hesabımı donduruyorum. Çünkü Film ve drama dizisi olarak içeriğiniz oldukça güzel olsa da yabancı komedi dizileri olarak bir o kadar zayıf; Mom, Big Bang Theory, FRIENDS vs. ya da Pretty Little Liars, Gossip Girl tarzı gençlik dizilerinin eklenmesi gerekiyor. Bu şekilde sadece takip ettiğim birkaç dizinin sezonu eklendiğinde, aboneliğimi geri açtığım bir platform olarak kalacak. Umarım içerik geliştirme anlamında mesajım dikkate alınır, Netflix'tense yerli Blu TV'nin daha çok tercih edilmesi sevindirir."
Ekleme, cevap da gelmiş.
"Merhaba ,
Öncelikle BluTV'ye olan ilginiz için çok teşekkür ederizSiz değerli kullanıcılarımızın önerileri bizler için çok değerli.
İçerik ekibimize talebinizi iletiyor olacağız."
Netflix gibi 2'li ve 4'lü hesap şansı verseler süper olur ama işte.Bak onu da yazacaktım unuttum, öğrenci indirimi olmalı diye.
Aslında cidden drama dizisi olarak çok iyi TWD, GoT, FX dizilerinin hepsi sadece Blu TV'de var. Bir tek komedi ve biraz da film içeriği zayıf.Netflix gibi 2'li ve 4'lü hesap şansı verseler süper olur ama işte.
Shameless da var, onu da izleyebilirsin.Aslında cidden drama dizisi olarak çok iyi TWD, GoT, FX dizilerinin hepsi sadece Blu TV'de var. Bir tek komedi ve biraz da film içeriği zayıf.
Listeme eklemiştim demin canım.Shameless da var, onu da izleyebilirsin.
Benim düşüncelerim belli cnm ama geçen ocakta foruma sıkıntı etmişler buranın kapanması onlar etkisindenmişAslında cidden drama dizisi olarak çok iyi TWD, GoT, FX dizilerinin hepsi sadece Blu TV'de var. Bir tek komedi ve biraz da film içeriği zayıf.
Son sezonlarını pek beğenmiyorum, ama ilk sezonları efsane.Listeme eklemiştim demin canım.
Niye bu mesaj için bana mrt-06 senden bahsetti diye bildirim geldi nerede bahsediliyorum.Aslında cidden drama dizisi olarak çok iyi TWD, GoT, FX dizilerinin hepsi sadece Blu TV'de var. Bir tek komedi ve biraz da film içeriği zayıf.
Özelde konuşalım biz bu olayı.Benim düşüncelerim belli cnm ama geçen ocakta foruma sıkıntı etmişler buranın kapanması onlar etkisindenmiş@MasacRE @Harunnn60 @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?