Aaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @AngelicaÇünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.
Son düzenleme:
Aaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @AngelicaÇünkü yapacak daha iyi bir işi ve hiç arkadaşı olmadığı için.
İşi yok demedim daha iyi bir işi yok dedim.Aaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @Angelica
Seninki çökmüşİşi yok demedim daha iyi bir işi yok dedim.
Her mesleği iletişim olanın arkadaşı olur ya da olmaz diye bir kaide mi var?
@serhatt'ı çekemiyorsan anten tak ne diyim şimdiAaaaaa maaşı nasıl aluyorum acaba 😱 mesleği iletişim olan birinin arkadaşı yok demek 😱 bu yanık karı beni çekemiyor @Carpe Diem @Angelica
Ay hoştttt 50 kilo insanın neyini çekemiyim,
Neden böyle bir kural var ? İlginç geldi çöpe ismini yaz bari de tam olsun.
Ölüsüyle bile donunda sallar bunları.Seninki çökmüş
Sen git bir sahile serinleÖlüsüyle bile donunda sallar bunları.
Ay sen gidersin cehennem ateşinden kaçmak için ihtiyacın olacak.Sen git bir sahile serinle
Git de imanlı birini bul o zaman böyle foto atarsınAy sen gidersin cehennem ateşinden kaçmak için ihtiyacın olacak.
Hadi be ordan kazulet karıAy hoştttt 50 kilo insanın neyini çekemiyim,
Kocan olay git tadını çıkar.Git de imanlı birini bul o zaman böyle foto atarsın
Bizde su faturasının içine dahil oluyor.İsviçrede bedava bir ṣey yok. Türkiyedede vardır ama genel bir vergidir muhtemelen çöp. Bizde böyle.
Fenerli bu oğlan. Nerden buldun?Git de imanlı birini bul o zaman böyle foto atarsın
Her bir fazla gramımı çekemiyor çatlıyor
Kocan olay git tadını çıkar.
İyyy sen de herkesi fenerli yapıyon. SdBizde su faturasının içine dahil oluyor.
Fenerli bu oğlan. Nerden buldun?
Silinmiş bu😂
Üzerine tıklayınca instagram da açıliyiSilinmiş bu😂
Anlamadım niye? Yunan heykeli gibi oğlan.
Çok teşhir ve tahrik edici bulmuş tansiyonu düşmüş TeyzoşunAnlamadım niye? Yunan heykeli gibi oğlan.
Yaşına ver.Çok teşhir ve tahrik edici bulmuş tansiyonu düşmüş Teyzoşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?