- Reaksiyon puanı
- 34,579
- Puanı
- 1,061
Sözlerini anlamadim ama sonuna kadar dinledim şarkı modu yükseltiyor direk. Senin sayende bende dinledim teşekürler
Benim şarkılarımda gönderme yok. Zaten Türkçe şarkı paylaşsam o an dinlediğimden paylaşmama rağmen altında mana aralamasınlar diye bende çok sevdiğim Helena’nın şarkılarını paylaşıyorum.Sözlerini anlamadim ama sonuna kadar dinledim şarkı modu yükseltiyor direk. Senin sayende bende dinledim teşekürler
Aslında şarkı ile gönderme mi yapılır diye girmiştim konuya
Çok çok ilginç ama iyi taktikmis. Eskiden anlamlı sözler ve şuan ne düşünüyorsun konularında gönderme yapardıkBenim şarkılarımda gönderme yok. Zaten Türkçe şarkı paylaşsam o an dinlediğimden paylaşmama rağmen altında mana aralamasınlar diye bende çok sevdiğim Helena’nın şarkılarını paylaşıyorum.
Klip paylaşayım da düz sohbete dönmesin
Anlamlı cümleler kısmına bile günümüzün atasözlerini paylaşıyorum. Onda da mana aranmasın lütfen ama bir iki kere normal bir paylaşım yaptım. Sanki gönderme olmuş gibi yanlış bir zamanlamaya denk gelmiştiÇok çok ilginç ama iyi taktikmis. Eskiden anlamlı sözler ve şuan ne düşünüyorsun konularında gönderme yapardık
Modunun yüksek olması hoşuma gitti. Fener maçından sonra Twitter ve FB konusuna girmemek de beni soguttu yoksa Fenere çok kızgınımAnlamlı cümleler kısmına bile günümüzün atasözlerini paylaşıyorum. Onda da mana aranmasın lütfen ama bir iki kere normal bir paylaşım yaptım. Sanki gönderme olmuş gibi yanlış bir zamanlamaya denk gelmişti
En azından yaz sonrası olan hiç bir şarkı ve söz gönderme içermiyor
Bugün modum iyi.
Mod yükselten şarkıları paylaşmaya devam
Fenerbahçeli olmama rağmen en ufak bir mod düşüklüğü olmadı bende.Modunun yüksek olması hoşuma gitti. Fener maçından sonra Twitter ve FB konusuna girmemek de beni soguttu yoksa Fenere çok kızgınım
Goygoyu iyi de kendi sahamizda 3 gol yemeyi kaldiramiyirum 1-0 olsa bende makara yapardım.Fenerbahçeli olmama rağmen en ufak bir mod düşüklüğü olmadı bende.
Ben olumsuz şeylerin bile goygoyunu yapıyorum. Hayat böyle daha güzel