Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaprak Dökümü'nün Kanal D'de haftaiçi her gün 11.00'de yayınlanacağı haberini görünce diziye olan aşkım ve özlemim depreşti 🥹 Yıl 2024, Yaprak Dökümü başlayalı 18, biteli 14 yıl oldu. Ama öyle büyük bir damga vurdu ki Türk dizi tarihine. Efsaneleşti. Unutulmazlar arasında adını altın harflerle yazdırdı.
Hâla yayınlanıyor, hâla izleniyor. Ben de yayınlandığı dönemde her bölümünü pür dikkat izlerdim.. En favori dizimdi. Hâla da öyle. Bendeki yeri çok başka ❤️ Kaç kere baştan sona izleyip bitirdiğimi unuttum artık
Toygar Işıklı'nın Yaprak Dökümü için yaptığı sözlü veya sözsüz bütün eserlerini çok seviyorum. Hepsine bayılıyorum. Ama bu şarkı.. Ah bu şarkı.. Bu şarkıyı ne zaman duysam veya dinlesem tüylerim diken diken oluyor..
Ne günlerdi be... Çok güzeldi.. Bir daha geri gelmeyecek o güzel günlere selam olsun 🌹❤️
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.