Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sözlerini anlamadim ama sonuna kadar dinledim şarkı modu yükseltiyor direk. Senin sayende bende dinledim teşekürler :D

Aslında şarkı ile gönderme mi yapılır diye girmiştim konuya :D
Benim şarkılarımda gönderme yok. Zaten Türkçe şarkı paylaşsam o an dinlediğimden paylaşmama rağmen altında mana aralamasınlar diye bende çok sevdiğim Helena’nın şarkılarını paylaşıyorum.
Klip paylaşayım da düz sohbete dönmesin :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Benim şarkılarımda gönderme yok. Zaten Türkçe şarkı paylaşsam o an dinlediğimden paylaşmama rağmen altında mana aralamasınlar diye bende çok sevdiğim Helena’nın şarkılarını paylaşıyorum.
Klip paylaşayım da düz sohbete dönmesin :A
Çok çok ilginç ama iyi taktikmis. Eskiden anlamlı sözler ve şuan ne düşünüyorsun konularında gönderme yapardık :F
------

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok çok ilginç ama iyi taktikmis. Eskiden anlamlı sözler ve şuan ne düşünüyorsun konularında gönderme yapardık :F
Anlamlı cümleler kısmına bile günümüzün atasözlerini paylaşıyorum. Onda da mana aranmasın lütfen ama bir iki kere normal bir paylaşım yaptım. Sanki gönderme olmuş gibi yanlış bir zamanlamaya denk gelmişti :A

En azından yaz sonrası olan hiç bir şarkı ve söz gönderme içermiyor :A

Bugün modum iyi.
Mod yükselten şarkıları paylaşmaya devam :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Anlamlı cümleler kısmına bile günümüzün atasözlerini paylaşıyorum. Onda da mana aranmasın lütfen ama bir iki kere normal bir paylaşım yaptım. Sanki gönderme olmuş gibi yanlış bir zamanlamaya denk gelmişti :A

En azından yaz sonrası olan hiç bir şarkı ve söz gönderme içermiyor :A

Bugün modum iyi.
Mod yükselten şarkıları paylaşmaya devam :A
Modunun yüksek olması hoşuma gitti. Fener maçından sonra Twitter ve FB konusuna girmemek de beni soguttu yoksa Fenere çok kızgınım :D

• Güldürdün
Fenerbahçeli olmama rağmen en ufak bir mod düşüklüğü olmadı bende.
Ben olumsuz şeylerin bile goygoyunu yapıyorum. Hayat böyle daha güzel :Z

Goygoyu iyi de kendi sahamizda 3 gol yemeyi kaldiramiyirum 1-0 olsa bende makara yapardım. :D

Şu klip tam benim durum maç için :D

• Güldürdün