Çok güzel ve anlamlı bir şarkı seçimi
Gönderme bizim işimiz yoldaşımOOOOO göndermeli parça
Mosi ye bir parça bulayım dur çaktırma.Çok güzel ve anlamlı bir şarkı seçimi
------
Gönderme bizim işimiz yoldaşım
Öyle mi diyorsunÇok güzel ve anlamlı bir şarkı seçimi
------
Gönderme bizim işimiz yoldaşım
Öyle diyorum tabii canım yine anlamlı bir şarkı paylaşmışsınÖyle mi diyorsun
Neyse sohbete çevirmeyin. Yanında video olsun
Hafızan çok çok iyi maşallah zehir gibisin Unutmadığını unutmuyorsun Serdar’dan devam
Öyle diyorum tabii canım yine anlamlı bir şarkı paylaşmışsın
Bu da benim içimden geldi
------
Hafızan çok çok iyi maşallah zehir gibisin Unutmadığını unutmuyorsun Serdar’dan devam
Ne dediğini anlamıyorum neyseÖyle diyorum tabii canım yine anlamlı bir şarkı paylaşmışsın
Bu da benim içimden geldi
------
Yüreğinden yaralı bizim hikayemiz… En güzel slowu Bilsem Ki ile birlikte
Serdar Ortaç'ı açıp dinlemişliğim yok, ama sevdiğim bir sanatçı parçaları pek bana göre değil.Yüreğinden yaralı bizim hikayemiz… En güzel slowu Bilsem Ki ile birlikte
Anısı vardı şarkıların o yüzden Fatih Bulut’un ne anlamı olacak Ama güzel eğlenceli coşturucu bir parçaymışNe dediğini anlamıyorum neyse
Ama cidden bazı şeyler unutulmuyor ama çoğu şey istemsizce unutuluyor
Serdar’ın bu şarkısı iyiymiş.
Neyse şöyle son dönemde çok dinlediğim bir şarkıyı paylaşayım (arabada olduğu için her sürdüğümde otomatikman dinliyorum ) hiç bir anlam ve gönderme içermez
RER bayılırım bak şimdi.Anısı vardı şarkıların o yüzden Fatih Bulut’un ne anlamı olacak Ama güzel eğlenceli coşturucu bir parçaymış
Rafet’in bu coverı güzelmiş
Serdar Ortaç benim en sevdiğim şarkıcıdır kırmızı çizgimdir İnsanlar açıp dinlemem bana göre değil der ama tüm şarkılarını da bilirlerSerdar Ortaç'ı açıp dinlemişliğim yok, ama sevdiğim bir sanatçı parçaları pek bana göre değil.
Rafet iyidir slow şarkıların prensiRER bayılırım bak şimdi.
Şeytan kim şişkolog mu?Serdar Ortaç benim en sevdiğim şarkıcıdır kırmızı çizgimdir İnsanlar açıp dinlemem bana göre değil der ama tüm şarkılarını da bilirler
Gıybet çok başarılıydı 118 milyon dinlendi maşallah
Hayat beni neden yoruyosun
------
Rafet iyidir slow şarkıların prensi
Simge’nin boş şarkısı yok ya Bip Bip ile çıkış yaptı, Miş Miş ile uçuşa geçti İsimlere for