Qcy T5 veya Haylou T15 favorilerim onların birinden almak istiyorumBenim aldığım fiyattan biraz pahalı ama yine diğerlerine göre bir tık ucuz.
Bu arada ürün xiaomi redmi airdots kablosuz kulaklık.
Qcy T5 veya Haylou T15 favorilerim onların birinden almak istiyorumBenim aldığım fiyattan biraz pahalı ama yine diğerlerine göre bir tık ucuz.
Bu arada ürün xiaomi redmi airdots kablosuz kulaklık.
Yıllık 150'ye düşmüş. (4 Ekran için) Aylık 12 liraya geliyor. Normalde aylık fiyatı 25 lira. Son dönemde yabancı bağımsız film seçkileri de güzel ve NBC dizileri gelmiş. Ben düşüyorum galiba bu fırsata.100-120 de çok iyi fiyatmış yalnız, Bein'in oralara kadar düşeceğini sanmıyorum fiyat olarak ama belki sadece Fav10'a özel indirim kuponu falan tanımlarlar.(Kesin yaşanır.)
Ben de en son Succession için üye olmuştum ama internet hızım yüksek olmasına rağmen görüntü kalitesi çok kötüydü, o yüzden yine tatmin edicilikten uzaktı kendi adıma.
Biraz geç görmüş oldum bu mesajı ama neyse ki halen devam ediyor indirim.Yıllık 150'ye düşmüş. (4 Ekran için) Aylık 12 liraya geliyor. Normalde aylık fiyatı 25 lira. Son dönemde yabancı bağımsız film seçkileri de güzel ve NBC dizileri gelmiş. Ben düşüyorum galiba bu fırsata.
Market dolaşmayı severiz de iki saat biraz fazla olmuş.Konu dışı gibi olacak ama Markete girip 2 saat dolanan var mı benim gibi acaba cevapları bekliyorum sizden 😅😅
Valla dışarı soğuk olunca eve de hemen girmek istemiyorum o yüzden ısınmak için deli gibi geziyorum market görevlileriyle de kanka olduk iyiceMarket dolaşmayı severiz de iki saat biraz fazla olmuş.
Bt kulaklık mi?ya kulaklık almayı düşünüyorum indirimde olan var mı acaba
İsim olarak kaldı da ne yazık ki kendisini göremiyoruz.İndirim diye bir şey kaldı mı gerçekten.
Aynen indirim denenler de bindirim oluyor daha çokİsim olarak kaldı da ne yazık ki kendisini göremiyoruz.
artık her şey çok pahalı yaİndirim diye bir şey kaldı mı gerçekten.
Maalesef, şu dönemde eldeki elektronikleri bozmadan dayandırmak gerekiyor. 2, 3 kat arttı her şey..artık her şey çok pahalı ya
Aynen valla hele Efsane Cuma İndirimlerinde bol bol bindirim yapmışlar.Aynen indirim denenler de bindirim oluyor daha çok
Dün Carrefour’a gittim ben de ve dediğin kampanyayı gördüm, herkes çikolatalara akın ediyordu.Carrefour'da Pringles'lar 10 liraydı dün. Daha ucuza düşüyor mu bir yerlerde emin değilim ama bana fena gelmedi aldım bi kutu.
Bir de 2 paket tablet çikolataya 2 paket hediye kampanyası vardı. O da baya iyi geliyor.
Utanmasam koydukları 20 limitin tamamını değerlendirecektim ama 8 paketle yetindim.Dün Carrefour’a gittim ben de ve dediğin kampanyayı gördüm, herkes çikolatalara akın ediyordu.Gerçi biz de aldık bayağı.
Yok düşmüyor iyi yapmışsın kaçırmayarak, Migros'ta da aynı fiyat şu an.Carrefour'da Pringles'lar 10 liraydı dün. Daha ucuza düşüyor mu bir yerlerde emin değilim ama bana fena gelmedi aldım bi kutu.
Bir de 2 paket tablet çikolataya 2 paket hediye kampanyası vardı. O da baya iyi geliyor.
Nasıl oluyor bu FastPay ödemesi hiç kullanmadım o tip uygulamalar. Zaten kartımda temassız özelliği de yok ilkel insanlar gibi şifre girerek ödeme yapıyorum.Yok düşmüyor iyi yapmışsın kaçırmayarak, Migros'ta da aynı fiyat şu an.
Madem sıcak fırsatlar konusundayız bir tane de kampanyadan bahsedeyim, kasada ödemeyi FastPay uygulaması ile yaparsanız Carrefour, Migros gibi marketlerde anında 10 TL nakit veriyor.Hazır Pringles 10 liraya düşmüşken üç tane alıp, çok daha az ödeme şansına sahip olabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?