Acılı derken o resimdeki paprikayı demiyorsun inş O çok hafif kalıyor ve evet çok güzel
Meksikalıyla konuşuyorsun suan
Acılı derken o resimdeki paprikayı demiyorsun inş O çok hafif kalıyor ve evet çok güzel
Her konuda bilgin var maşallahAcılı derken o resimdeki paprikayı demiyorsun inş O çok hafif kalıyor ve evet çok güzel
Aaa Kıyafet indirimlerinde hemen beni haberdar edin ayoll yaz da geliyor @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @eskici @cookies @sokak sanati @kerem
Aaa Kıyafet indirimlerinde hemen beni haberdar edin ayoll yaz da geliyor @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @serhatt @eskici @cookies @sokak sanati @kerem[/QUOTE
AL KIZ SANA İNDİRİM
Yaaa buradaki A101 kapandı.Mesajı daha önce görseydim keşke dışardaydım.:/@mrt-06 A101'den geliyorum haberler güzel. Tadelle'nin maksi boyuna indirim gelmiş. 1.75 olmuş. 8 tane kaptım hemen. Daha olsaydı daha alırdım muhtemelen.
Diğer marketlerde küçük boyu bile 2 TL ve zaten son zamlardan sonra çoğu çikolata 1.50 TL civarı. Bu fiyata Tadelle Maksi kaçmaz.
1-7 Eylül arası diyordu ben ilk gününde denk gelmişim ama marketi sıfırladım işte getirmezlerse başka anlamı kalmadı.Yaaa buradaki A101 kapandı.Mesajı daha önce görseydim keşke dışardaydım.:/
Kaç gün devam ediyor acaba.
Anneme de BİM'den mesaj gelmiş yarın çılgın indirim varmış sanırım fiyat yükseltmeden önce son indirimler. Depolamak lazım iyi yapmışsın.1-7 Eylül arası diyordu ben ilk gününde denk gelmişim ama marketi sıfırladım işte getirmezlerse başka anlamı kalmadı.
Meyve sularına ben de çok şaşırıyorum. İnanılmaz zamlandılar. Bir kutu meyve suyu nasıl 6-7 lira olur insan gerçekten hayret ediyor...Dimes 3 hafta içinde 3.25'ten 4.50 Liraya fırladı. Tamek ise şu an +6.50 Lira.
Markalı meyve suları indirime girdiğinde buraya yazılırsa iyi olur.
Bizim Denizli'nin Zafer Gazozu da uçtu. 2 LT 5.15 Lira. Keşke meyve suları ile gazlı içeceklerin fiyatları yer değiştirse.Meyve sularına ben de çok şaşırıyorum. İnanılmaz zamlandılar. Bir kutu meyve suyu nasıl 6-7 lira olur insan gerçekten hayret ediyor...
olmaz olurmu. Var ama sana faydası yok@Dosi sizin oralarda bir şey yok mu
Admin bey A101’den reklam mı aldınız?Benim gibi Capri-Sun enflasyonundan şikayetçiyseniz A101'de bu hafta Capri-Sun 1.25 TL, kaçırmayın.
Kaliteli indirimin yanındayız.Admin bey A101’den reklam mı aldınız?