Şu Anda Ne Düşünüyorsun ile uyumlu olsun dedim."ne indirim var" diyeceğine "indirimde ne var" deseydin yaa
Az önce reklamlarda gördüm a101'de deterjanlarda indirim varmış işine yarar mı
Sanırım en iyisi bu olacakŞu Anda Ne Düşünüyorsun ile uyumlu olsun dedim.
Abur cubur ve elektronik önceliğimiz.
Aynı çeşitleri burda da var Yeşillisi zeytin yağlı mı?Sen yeterki iste.
Bana lazım olan ürünler indirimde değilBiz daha iyiyiz.
Var var takip edersen bulursun.
O felaket acı dediğin şey. Acıya dayanıklıyım çok severim de o cipsi aşmış acı konusunda resmen.Bizde acılı peynirli var sizde varmı Acayip yakıyor ama geçici bir acısı var. Denemelisin
Tövbe tövbe aklıma kötü şeyler geldi.Bana lazım olan ürünler indirimde değil
O zaman dayanıklı değilsin Bence acısı acayip güzel. Ağzında bi anda patlıyor Doritosun 2.0'dan bile daha iyiO felaket acı dediğin şey. Acıya dayanıklıyım çok severim de o cipsi aşmış acı konusunda resmen.
Yeşillisi soğanlı ve kremalı.Aynı çeşitleri burda da var Yeşillisi zeytin yağlı mı?
Sirkeli, karidesli filan yok mu
Bizde acılı peynirli var sizde varmı Acayip yakıyor ama geçici bir acısı var. Denemelisin
Antepliyim dayanıklıyım merak etme.O zaman dayanıklı değilsin Bence acısı acayip güzel. Ağzında bi anda patlıyor Doritosun 2.0'dan bile daha iyi
Acılı derken o resimdeki paprikayı demiyorsun inş O çok hafif kalıyor ve evet çok güzelYeşillisi soğanlı ve kremalı.
Sirkeli ve karidesli cips varda bu markalarda değil. Onlar biraz daha pahalı oluyor.
Bizde de acılısı varda o zaten en ucuzu olduğu için indirime girmemiş. Çevremde benim dışımda pek kimsenin yediğini görmedim. Tadı zaten harika, acısı tam kıvamında bence.
Meksikalıyla konuşuyorsun suanAntepliyim dayanıklıyım merak etme.