Şok! TRT TNS'ye Geçti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Yıllardır SBT Analiz şirketi ile dizi ve ya programların ölçümünü yapan TRT, ani bir kararla TNS`ye geçti!

Hiç kimsenin beklemediği geçiş, 12 şubat Salı akşamı gerçekleşti. Salı reyting ölçümlerinde TNS verilerinde TRT de vardı.

TRT`nin Salı akşamları yayınlanan Seksenler dizisi Totalde 3. A/B`de 1. olarak şaşırttı.

TRT bundan sonra TNS`de yer alacak!

uuutLHaAyj0GRH4LlLBaukUg.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sırf bu konuyu açmak için foruma girmiştim ama RevaN hızlı davranmış. :D

İyi oldu bu İntikam için yeni bi rakip cıktı Zengin Kız Fakir Oğlan..Artık bunuda etken olarak gösterilebilinilecek:F:F20 Dakika için 80'ler sebeb gösteriliyordu.

TRT yöneticilerinde kişilik bozukluğu var sanırım, o kadar laf söyleyip kendi ölçümlerini yaptılar.
Doymadılar sanırım kendi şişirdikleri reytinglerle..
TNS de raydan çıkmış olabilir, güvenirliliğim azaldı.

TRT 1'in de resmi reyting şirketi TNS'ye dahil olması çok iyi oldu. Dizilerin reytingleri şimdi resmi şirket ile daha iyi anlarız. Hayırlı olsun. :)

Son düzenleme:
Sakarya Fırat icin sevindim ama bundan sonra ortalamalar olmayabilir

- - - Ekleme - - -

Sakarya Fırat icin sevindim ama bundan sonra ortalamalar olmayabilir

Artık eskisi gibi sürekli yüksek reytingli yapım göremeyebiliriz. TRT 1'in yapımları, birçok yapımın reytingini düşürecektir. :)

Seksenler'in sbt'de şişirildiği ortaya çıktı.

Seksenler sbt'de 12 almış ama Tns'de 8 almış. :)))))))))

Ayrıca hemen Trt, Tns'ye geçti diye gaza gelmeyin, bence bugün bir karışıklık olmuştur. Trt, Tns'ye geçerse Sbt'nin kapanması gerekir ki bunun olacağını sanmıyorum... Hiçbir yerden açıklama yapılmadı. Ayrıca Trt yetkilileri Sbt'yi övüp duruyorlardı neden böyle bir şey yapsınar ki??

Aslında Trt'den böyle bir şey beklenir, hükümetin adamı değil mi bunlar hepsi dengesiz. :))))))))))))))))))))))))

Seksenler'in sbt'de şişirildiği ortaya çıktı.

Seksenler sbt'de 12 almış ama Tns'de 8 almış. :)))))))))

Ayrıca hemen Trt, Tns'ye geçti diye gaza gelmeyin, bence bugün bir karışıklık olmuştur. Trt, Tns'ye geçerse Sbt'nin kapanması gerekir ki bunun olacağını sanmıyorum... Hiçbir yerden açıklama yapılmadı. Ayrıca Trt yetkilileri Sbt'yi övüp duruyorlardı neden böyle bir şey yapsınar ki??

Aslında Trt'den böyle bir şey beklenir, hükümetin adamı değil mi bunlar hepsi dengesiz. :))))))))))))))))))))))))

Ha 12 almış ha 8 sonuçta zirvede. :D

İyi oldu. Bir dönemin daha sonuna geldik, SBT şişirdi cümlesi artık kullanılmayacak. :D

Reklam verenler TNS'yi önemsediğinden geçmişler😕 ben değil Uçankuş diyor... Bugun karişiklik olsada geri dönmez dönemez heralde:X TNS TRT'nin ağzına bi parmak bal çaldı TRT balın tadına bakti artık.

Ha 12 almış ha 8 sonuçta zirvede. :D

İyi oldu. Bir dönemin daha sonuna geldik, SBT şişirdi cümlesi artık kullanılmayacak. :D

Ha 12 ha 8 mi. :D Çok yakın gerçekten. :D

- - - Ekleme - - -

Reklam verenler TNS'yi önemsediğinden geçmişler😕 ben değil Uçankuş diyor... Bugun karişiklik olsada geri dönmez dönemez heralde:X TNS TRT'nin ağzına bi parmak bal çaldı TRT balın tadına bakti artık.

Madem geçtiler şu Sbt rezilliğini ortadan kaldırsınlar bir zahmet. :D