Şok! TRT TNS'ye Geçti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TRT doğru olanı yaptı. SBT'de tüm yapımları 1. olsa da başarısı ortaya çıkmayacaktı. Şimdi dizileri hakettiği değeri alacak. Seksenler de bunun ilk göstergesini yaptı. Sakarya Fırat ve Zengin Kız Fakir Oğlan'ın da benzer şekilde oldukça iyi reytingler alacaklarını düşünüyorum...

Helal olsun TRT'ye. Cok sevindim tüm yapimlar adina. Artik herkes er meydaninda.
Bu aksam Sakarya Firat cosanze :D

SHOW olmadan yarış çok sıkıcı TRT biraz heyecan katar.

Son düzenleme:
Bu aksam tahmin yapmak cok zor olacak. Merhamet basliyor, KG yerini degistirdi, Sakarya Firat TNS'ye gecti. Ters köse olabilecegimiz bir aksam olacak.

Trt1'in geçmesi pek önemli değil aslında.

Sbt ile Tns birbirine yakın oranlar alıyor zaten. :)

seksenler total şişirilmiyomuş yine 6 reytingi geçmiş çok iyi ama abde 4 puan az çıktı sakarya fırat bugün total 7-8 alabilir ama SBTde ab 6 almış bugün 3-4 en fazla alır

sakarya fırat total en az 7 alacak akşam kuzeyi falan rahat geçer gördük şişiriliyo mu şişirilmiyo mu sbt total 6 göremeyen seksenker tns de 6 yı geçmiş sakarya fırat tns de çok yüksek çıkacaktır haketti reytingleri inşallah alır
ayrıca perşembe bişey olmaz zkfo nın alacağı reyting 4 tür en fazla :D

Bu arada TRT 1, Salı günü TNS'den ayrılmıştı ve şimdi yine Salı günü TNS'ye yeniden dahil oldu. :)

sakarya fırat total en az 7 alacak akşam kuzeyi falan rahat geçer gördük şişiriliyo mu şişirilmiyo mu sbt total 6 göremeyen seksenker tns de 6 yı geçmiş sakarya fırat tns de çok yüksek çıkacaktır haketti reytingleri inşallah alır
ayrıca perşembe bişey olmaz zkfo nın alacağı reyting 4 tür en fazla :D

zaten sakarya fıratın kuzey falan rahat geçeceğini biliyorum ama seksenler SBT sonuçlarında her 2. gruptada daha fazla çıkmış yani totalde de daha fazla çıkmış SBTde her 2. gruptada şişiriliyomuş işte

Trt totalde aynı oranları almış ayrıca bellide olmaz abnin ne yönde olacağı çünkü öbgzk dün sbtde 3 reyting fazla aldı yani değişebilir abnin yönü