Şok! TRT TNS'ye Geçti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zaten sakarya fıratın kuzey falan rahat geçeceğini biliyorum ama seksenler SBT sonuçlarında her 2. gruptada daha fazla çıkmış yani totalde de daha fazla çıkmış SBTde her 2. gruptada şişiriliyomuş işte

totalde aynı o zaman sbt öbgzk şişirmenin ağa babasını yapıyo bbebde aynı şekilde

zaten sakarya fıratın kuzey falan rahat geçeceğini biliyorum ama seksenler SBT sonuçlarında her 2. gruptada daha fazla çıkmış yani totalde de daha fazla çıkmış SBTde her 2. gruptada şişiriliyomuş işte

bu trt ye özel bişey değil trt yi şişirmiyo yani my geçen hafta sbt ab de 16 tns de 12 aldı ab de o zaman o da şişiriliyo ya tns ya sbt nin ab si bozuk totallerde sorun yok total güvenilir ama ab de ikisinden biri sallama

TRT, TNS ratinglerinde neden yok?

Şu adrese bir göz at istersen. Sanırım dediğimi doğrular nitelikte. :)

Alakası yok. :)

Orada yapılan bir hatayı düzelten açıklama yapmışlar sadece, benim dediğimi söylemişler yani.

TNS reyting sonuçları açıklanınca, bir medya sitesi Leyla ile Mecnun ilk 100'e giremedi yazmıştı, oysa ki TRT sistemde yoktu, bunun için Eflatun film açıklama yaptı, o haberde yapılan yorumda geri çekildi. :)

Alakası yok. :)

Orada yapılan bir hatayı düzelten açıklama yapmışlar sadece, benim dediğimi söylemişler yani.

TNS reyting sonuçları açıklanınca, bir medya sitesi Leyla ile Mecnun ilk 100'e giremedi yazmıştı, oysa ki TRT sistemde yoktu, bunun için Eflatun film açıklama yaptı, o haberde yapılan yorumda geri çekildi. :)

Yok öyle değil, böyle bir haberi hatırlıyorum demiştim ya, onu diyorum. :)

evet bende totali dah fazla önemsiyorum seksenlerde orda 6 aldı yani total şişirilme yok ama abde okadar fazla ki tamı tamına 4 puan :)