- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
Sen beni niye o partide düşündün şimdi bee
Sen beni niye o partide düşündün şimdi bee
Ne partisi yokmu sincaplı foto paylaşmıştı yüzünde yuva edecek yeridme vardıSen beni niye o partide düşündün şimdi beePartimiz diyebilirim ama katıldıgım anlamına gelmiyor
Daha yapmadi öyle avatarNe partisi yokmu sincaplı foto paylaşmıştı yüzünde yuva edecek yeridme vardı
Bu Flash kaçıncı bölüme geldi bu arada iyice kaçırdım orayı Arrow neysede Flashı toparlamam lazımDaha yapmadi öyle avatar
Ben cmts günleri izliyorum zaten bişey yokBu Flash kaçıncı bölüme geldi bu arada iyice kaçırdım orayı Arrow neysede Flashı toparlamam lazım
@Harunnn60 Oyununa sardım ilk sezonu bitirdim ikinci sezona başlayacaz ama leptobum kaldırırsa eğer ilk sezonun oyununu oynamayıda denicem çok sevdim avatarındakı küçük kızı özellikleBen cmts günleri izliyorum zaten bişey yokHafta içi bişey bulup izliyorum
Aslında @Forumdash izlese oda beğenecek işte de naz yapıyor@Harunnn60 Oyununa sardım ilk sezonu bitirdim ikinci sezona başlayacaz ama leptobum kaldırırsa eğer ilk sezonun oyununu oynamayıda denicem çok sevdim avatarındakı küçük kızı özellikle
Destere ile kerem olmayınca @Forumdash A mi sandın ; o senin amcan amcanAslında @Forumdash izlese oda beğenecek işte de naz yapıyorBiraz X-Men'e ikna oldu gibi bunda da biraz daha üstelemek lazım
Uğraşacak birisi lazım bana.
Uğraşacak birisi lazım bana.
Gezip duruyor sultanımHahah meryem haberin yok mu git maatbana biraz@Çiğdem
Aslında @Forumdash izlese oda beğenecek işte de naz yapıyorBiraz X-Men'e ikna oldu gibi bunda da biraz daha üstelemek lazım
Anlamadım bu muhabbeti ama komutlu bi dizi izleyeceksem Netflix'in Bandersnatch yada You vs Wild izleyeyim
@xemrexxx nin çerezlik muhabbetleri işte.. 🙄🙄Anlamadım bu muhabbeti ama komutlu bi dizi izleyeceksem Netflix'in Bandersnatch yada You vs Wild izleyeyimEn azından komudu ben veriyorum
@Forumdash Oyunu severdi bence hatta oyunun gazıyla twd e baslardıAslında @Forumdash izlese oda beğenecek işte de naz yapıyorBiraz X-Men'e ikna oldu gibi bunda da biraz daha üstelemek lazım
Hayır Rick'çiğimin öldüğü bölümü izlicem sadece@Forumdash Oyunu severdi bence hatta oyunun gazıyla twd e baslardı@DarkLegenD @dreamy İzlemek için senden link bekliyorlardı onları naptın@MasacRE de izler belki
Sen onu izlemedinmi o bölümüHayır Rick'çiğimin öldüğü bölümü izlicem sadece
HayırSen onu izlemedinmi o bölümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?