Aras'ı görmek istiyorum...İkinci afiş de yayınlanmış.
Ekli dosyayı görüntüle 93657
Aras'ı görmek istiyorum...İkinci afiş de yayınlanmış.
Ekli dosyayı görüntüle 93657
Hiç güleceğim yoktu vallaİlk yayınlanan teaser afişi de güzeldi bu afiş de güzel olmuş. Klasik kocaman kafalardansa böyle afişler hoşuma gidiyor. Sanırım bu tarz afişleri de Ay Yapım başlattı.
Öykü Çelik'in kafası bir garip duruyor. Aras Aydın'a da o pantolon ve o ayakkabıyı hangi akla hizmet edip giydirdiniz adam nargileci tayfaya benzemiş.
Şuna bakar mısınız Özgür beyciğim, böyle bir şey olabilir mi ya...İşte demek istediğim buydu. Böyle stüdyoda veya dış mekanda birkaç kişinin oturduğu, bazılarının ayakta durduğu afişleri Ay Yapım başlattı zaten artık çoğu dizi afişinde de görüyoruz.
Resmen kalite... Afişe bakınca jenerik müziği otomatik kulaklara yükleniyor.Şuna bakar mısınız Özgür beyciğim, böyle bir şey olabilir mi ya...
Ekli dosyayı görüntüle 93665
(Yalnız Adnan bey resmen eski Türkiye... )
Verelim hemen müziği, düştük yine bu batağa...Resmen kalite... Afişe bakınca jenerik müziği otomatik kulaklara yükleniyor.
Ahahaha çok doğru tespit şimdi afişi bırak dizilerin herhangi bir bölümünde bile göremeyiz.
Aras ve Öykü yeter. Ama tutmazsa sebebi belli Tolgahan.Kadro çok tırt, yine de tutar gibi. Show TV adına sevindim.
Onlar kim?Aras ve Öykü yeter. Ama tutmazsa sebebi belli Tolgahan.
Onlar mı kim? 😱 Biri kadroda ki en iyi erkek oyuncu, diğeri de en iyi kadın oyuncu.Onlar kim?
Çıkaramadığıma göre öyle değillerdir.Onlar mı kim? 😱 Biri kadroda ki en iyi erkek oyuncu, diğeri de en iyi kadın oyuncu.
Şuan baktım da onların da dizileri tutmuyordu sanki, tek uğursuz Tolgahan değilmiş hani.İlginç...
Öykü başrol olarak yer almadı hiç bir dizide. Diriliş: Ertuğrul, Hayat Sevince Güzel ve Savaşçı'da oynadı. Onlar da zaten yeteri kadar sürdü.Şuan baktım da onların da dizileri tutmuyordu sanki, tek uğursuz Tolgahan değilmiş hani.
Aras'ın da hiçbir dizisi tutmadı ama, bahane bulma şimdi. Nolur Ayrılalım dahi 5 bölüm sürmüştü.Öykü başrol olarak yer almadı hiç bir dizide. Diriliş: Ertuğrul, Hayat Sevince Güzel ve Savaşçı'da oynadı. Onlar da zaten yeteri kadar sürdü.
Aras'ın ise bir dizisi kanal yüzüne bitti, diğer dizisi reytingleri iyi olmasına rağmen reklam geliri yok denildi, diğeri de saçmalıktı.
Ama Tolgahan'ın başrol oynadığı üç dizide reytinglerde diplerdeydi. Biri 6, diğeri 20 bölüm sürdü. Şampiyon'da TRT sayesinde 30'u gördü.
Ben olsam bu dizi nedeniyle sevinmezdim zaten Show TV buna benzer iki iş daha yapıyor şu an. Alev Alev tutarsa sevindirici olur koca kanal kıraathaneye döndü çünkü.Kadro çok tırt, yine de tutar gibi. Show TV adına sevindim.
Ramo nasıl gün değiştirip tuttu onu merak ediyorum, kesin çuvallar demiştim çünkü.Ben olsam bu dizi nedeniyle sevinmezdim zaten Show TV buna benzer iki iş daha yapıyor şu an. Alev Alev tutarsa sevindirici olur koca kanal kıraathaneye döndü çünkü.
FOX'un hayranı değilim ama en azından farklı türlerde iş yapıyorlar Show mafyatik işlerin suyunu çıkardı.Ramo nasıl gün değiştirip tuttu onu merak ediyorum, kesin çuvallar demiştim çünkü.
Show TV bu sezon FOX'a dahi taş çıkartıyor nazar değmesin.
Tamam işte Nolur Ayrılalım'dan bahsettim. Reytingleri iyiydi, reklam geliri düşük diye gönderdiler.Aras'ın da hiçbir dizisi tutmadı ama, bahane bulma şimdi. Nolur Ayrılalım dahi 5 bölüm sürmüştü.