'Şeref Sözü'nün Afişi Yayınlandı! | Show TV

FOX'un hayranı değilim ama en azından farklı türlerde iş yapıyorlar Show mafyatik işlerin suyunu çıkardı. :A
TV bundan ibaret değil miydi zaten? Nabza göre şerbet... :A

Tamam işte Nolur Ayrılalım'dan bahsettim. Reytingleri iyiydi, reklam geliri düşük diye gönderdiler.
Reytingleri de iyi değildi diye hatırlıyorum, yaz dizisiydi çünkü.

TV bundan ibaret değil miydi zaten? Nabza göre şerbet... :A

Reytingleri de iyi değildi diye hatırlıyorum, yaz dizisiydi çünkü.
Böyleymiş reytingleri, ama o dönem herkes haber izlediği için bu kadar düşük olması normal bence. :A

TOTAL
1. Bölüm | 2.31 / 10.02 (7. Sıra)
2. Bölüm | 3.00 / 11.43 (2. Sıra)
3. Bölüm | 3.44 / 12.81 (1. Sıra)
4. Bölüm | 2.69 / 10.45 (3. Sıra)
5. Bölüm (Final) | 2.75 / 10.72 (2. Sıra)

AB
1. Bölüm | 2.00 / 9.79 (5. Sıra)
2. Bölüm | 1.97 / 8.79 (5. Sıra)
3. Bölüm | 2.72 / 11.17 (2. Sıra)
4. Bölüm | 2.02 / 8.43 (6. Sıra)
5. Bölüm (Final) | 2.19 / 9. 09 (4. Sıra)

• Beğendim
Reactions: kerem
Öykü başrol olarak yer almadı hiç bir dizide. Diriliş: Ertuğrul, Hayat Sevince Güzel ve Savaşçı'da oynadı. Onlar da zaten yeteri kadar sürdü.

Aras'ın ise bir dizisi kanal yüzüne bitti, diğer dizisi reytingleri iyi olmasına rağmen reklam geliri yok denildi, diğeri de saçmalıktı.

Ama Tolgahan'ın başrol oynadığı üç dizide reytinglerde diplerdeydi. :A Biri 6, diğeri 20 bölüm sürdü. Şampiyon'da TRT sayesinde 30'u gördü. :F
Öykü Çelik Ağlatan Dans’ta başrol oldu 5 bölüm sürdü :D

Aras’ın başrollerinde olduğu Masum Değiliz, Canevim ve Altınsoylar tutmadı. Nolur Ayrılalım’ı bilerek saymadım. Kısaca kadrodakilerin geçmiş işleri tırt. :D Ama bu tarz total işler bir şekilde izleyicisini buluyor ve dizisi tutmayan isimleri yeniden kazandırıyor resmen.

Böyleymiş reytingleri, ama o dönem herkes haber izlediği için bu kadar düşük olması normal bence. :A

TOTAL
1. Bölüm | 2.31 / 10.02 (7. Sıra)
2. Bölüm | 3.00 / 11.43 (2. Sıra)
3. Bölüm | 3.44 / 12.81 (1. Sıra)
4. Bölüm | 2.69 / 10.45 (3. Sıra)
5. Bölüm (Final) | 2.75 / 10.72 (2. Sıra)

AB
1. Bölüm | 2.00 / 9.79 (5. Sıra)
2. Bölüm | 1.97 / 8.79 (5. Sıra)
3. Bölüm | 2.72 / 11.17 (2. Sıra)
4. Bölüm | 2.02 / 8.43 (6. Sıra)
5. Bölüm (Final) | 2.19 / 9. 09 (4. Sıra)
Yine de rakipsiz olmasına rağmen çok düşüktü. O yüzden bitti, final bile yapmadılar gerçi sinir olmuştum. :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Yine de rakipsiz olmasına rağmen çok düşüktü. O yüzden bitti, final bile yapmadılar gerçi sinir olmuştum. :A
O dönem Cuma günü yayınlanan sanırım tek diziydi. Normalde Hangimiz Sevmedik ve Rengarenk'te olacaktı karşısında. Ama dediğim gibi hem güncel olaylardan, hem de çoğu kişinin haber izlemesinden düşüktü bence.

O dönem HSG'den sonra sevdiğim en iyi yaz dizisiydi, final yapmadan bitmesine bende uyuz olmuştum. :(

• Beğendim
O dönem Cuma günü yayınlanan sanırım tek diziydi. Normalde Hangimiz Sevmedik ve Rengarenk'te olacaktı karşısında. Ama dediğim gibi hem güncel olaylardan, hem de çoğu kişinin haber izlemesinden düşüktü bence.

O dönem HSG'den sonra sevdiğim en iyi yaz dizisiydi, final yapmadan bitmesine bende uyuz olmuştum. :(
İzledin mi bilmiyorum ama Yüksek Sosyete ve Seviyor Sevmiyor 2016 yazının en iyi dizileriydi. Ondan sonra hiç yaz dizisi izlemedim sanırım. :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
İzledin mi bilmiyorum ama Yüksek Sosyete ve Seviyor Sevmiyor 2016 yazının en iyi dizileriydi. Ondan sonra hiç yaz dizisi izlemedim sanırım. :D
Yüksek Sosyete'yi bir kaç ay önce izledim, iyi diziymiş. 2016'da sadece Hayat Sevince Güzel, No: 309, Hangimiz Sevmedik ve N'olur Ayrılalım izlemiştim ben. :A Diğerleri pek ilgimi çekmemişti.

• Beğendim
Öykü Çelik'in kafası bir garip duruyor. :F Aras Aydın'a da o pantolon ve o ayakkabıyı hangi akla hizmet edip giydirdiniz adam nargileci tayfaya benzemiş. :A
Oha, afişe bakar bakmaz aynı şeyler geçti aklımdan 😱

Artı Hülya Darcan'ı başka biri sandım. Sonra isimlere bakınca o olduğunu farkettim. Baya farklı çıkmış.