Şeref Sözü - Tanıtım Fragmanı | Show TV - Yeni Dizi

Tanıtım iyi hazırlanmış. Tolgahan güzel duruyor, Sude'de olmuş gibi. Dizi bana Can Yaman'ın iptal edilen Can Borcum dizisini hatırlattı. Ona benzer gibi bir konusu var sanki? Ya da bana mı öyle geliyor acaba.
Can Yaman şöyle demişti dizi ile ilgili:
"Faruk (Turgut) ile yapacağımız yeni dizimizin adı 'Can Borcu' ve Beyrut'ta geçecek. Orada Holding sahibi bir işadamını oynayacağım. Canlandırdığım karakter, düğüne 2 gün kala Beyrut’tan bir telefon alacak. Yıllar önce hayatını kurtaran eski şoförü ondan kızını kurtarması için yardım isteyecek. O da can borcunu ödemek için Beyrut’a gidecek. Dizinin adı da “Can Borcu” zaten. Çokça aksiyon sahnelerimiz olacak."
O dizinin hikayesi zaten Eda Tezcan’a aitti. Gold’a satmıştı projeyi. Geçen sene yaptığı söyleşide konuşmuştuk. Gold projeyi iptal edince bu sezon Tims aldı.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
O dizinin hikayesi zaten Eda Tezcan’a aitti. Gold’a satmıştı projeyi. Geçen sene yaptığı söyleşide konuşmuştuk. Gold projeyi iptal edince bu sezon Tims aldı.
Gold'un projelerini hep başka şirketler aldı bu sezon... Barbaros, Can Borcu derken hepsi gitti. :A

Eda Tezcan'ın yazdığını bilmiyordum o diziyi. Teşekkür ederim. :)

Baraj > Salı dizileri. :A Ama diğerlerini de izlemeden yapamıyorum. İzledikçe izleyesim geliyor, izlemeyince de aklımda takılı kalıyor.
Ben hiçbir şeyi izlemiyorum arada Masumlar Apartmanı sahnelerine falan bakıyorum. Bir de Bizim Hikaye+Menajerimi Ara > Tüm Diziler diyeyim tek Menajerimi Ara olmuyor da bu ikili çok güçlü. :F
Bu arada anlamadıysan sıkıntı yok ben de pek anlamadım. :A

• Güldürdün
Ben hiçbir şeyi izlemiyorum arada Masumlar Apartmanı sahnelerine falan bakıyorum. Bir de Bizim Hikaye+Menajerimi Ara > Tüm Diziler diyeyim tek Menajerimi Ara olmuyor da bu ikili çok güçlü. :F
Bu arada anlamadıysan sıkıntı yok ben de pek anlamadım. :A
Anlamadım ama olsun, maksat muhabbet olsun. :A

Masumlar Apartmanı'nı daha izleyemedim. :A Sahne sahne izledim, ama hiç bir şey anlamadım. Yarın üşenmezsem tamamlayayım bari.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Anlamadım ama olsun, maksat muhabbet olsun. :A

Masumlar Apartmanı'nı daha izleyemedim. :A Sahne sahne izledim, ama hiç bir şey anlamadım. Yarın üşenmezsem tamamlayayım bari.
Ne yazacağımı bilemedim de muhabbet de bitmesin diye gönderiverdim. :A
Ben bölüm olarak izleyemiyorum. En iyisi sahne sahne çünkü süreler çok uzun ve bir ara verince gidiyor aklımdakiler. :A

• Güldürdün
Ne yazacağımı bilemedim de muhabbet de bitmesin diye gönderiverdim. :A
Ben bölüm olarak izleyemiyorum. En iyisi sahne sahne çünkü süreler çok uzun ve bir ara verince gidiyor aklımdakiler. :A
Sahne sahne izleyince de kopukluk oluyor bazen. Masumlar Apartmanı'nın hikayesine şuan tam olmasa da hakimim. :A

Korona dönemi dizi sürelerini 1 saate düşürseler ne güzel olacaktı. :(

• Güldürdün
Sahne sahne izleyince de kopukluk oluyor bazen. Masumlar Apartmanı'nın hikayesine şuan tam olmasa da hakimim. :A

Korona dönemi dizi sürelerini 1 saate düşürseler ne güzel olacaktı. :(
Benim anladığım şey Safiye ve Gülben temizlik hastası, bunların babaları ve küçük kardeşleri buradan gitmek istiyor, Han'da gidici. :F

Aynen ya hem o zaman internetten de izlenilebilirdi. :(

• Beğendim
Benim anladığım şey Safiye ve Gülben temizlik hastası, bunların babaları ve küçük kardeşleri buradan gitmek istiyor, Han'da gidici. :F

Aynen ya hem o zaman internetten de izlenilebilirdi. :(
Aynen. Ama İnci'nin olayı tam olarak anlamadım, bir de Han'da problemli sanırım. İkinci fragman bir çeşitti.

Şuan dizilerin reytingleri olduğundan düşük, zararına iş yapıyorlar. 1 saat olsa belki böyle olmazdı.

• Beğendim
Gold'un projelerini hep başka şirketler aldı bu sezon... Barbaros, Can Borcu derken hepsi gitti. :A

Eda Tezcan'ın yazdığını bilmiyordum o diziyi. Teşekkür ederim. :)
Eda Hoca’yla konuştuğum dönemde Can Borcu adındaki projenin sadece hikayesini kurduğunu, diziyi yazmayacağını söylemişti. Gold’a sattığını, başkasının yazacağını söylemişti. Çünkü o zaman Ay ve Güneş’i hazırlıyordu. O iptal olunca bu diziye döndü sanırım.

Böyle bir tweet vardı ondan sonra emin oldum. Can Borcu isim değiştirip, Şeref Sözü olmuş.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aynen. Ama İnci'nin olayı tam olarak anlamadım, bir de Han'da problemli sanırım. İkinci fragman bir çeşitti.

Şuan dizilerin reytingleri olduğundan düşük, zararına iş yapıyorlar. 1 saat olsa belki böyle olmazdı.
İnci o küçük kardeşleriyse bu astım hastası nefes alamıyor ama Safiye camı bile açmıyor benim anladığım bu. :A

Bence de 1 saat olsa sürükleyicilik daha iyi olurdu en azından 10 reytingi falan görürdük.

• Beğendim
Eda Hoca’yla konuştuğum dönemde Can Borcu adındaki projenin sadece hikayesini kurduğunu, diziyi yazmayacağını söylemişti. Gold’a sattığını, başkasının yazacağını söylemişti. Çünkü o zaman Ay ve Güneş’i hazırlıyordu. O iptal olunca bu diziye döndü sanırım.

Böyle bir tweet vardı ondan sonra emin oldum. Can Borcu isim değiştirip, Şeref Sözü olmuş.
O zaman iyi ki de dönmüş bu projeye. Kalemi güzel kendisinin, dizinin hikayesi de güzel.

Tweeti buraya yazdıktan sonra bende gördüm. Yalnız değilmişim demiştim. :A