Ulaş'ı bilmem ama Berk Oktay çok iyi olurdu, keşke Savaşçı bitseydi de bu dizide oynasaydı.
Hatta Alperen Duymaz'a da teklif gitmişti. O da olabilirdi.
Yok bence Ulaş iyi olurdu yaa
Ulaş'ı bilmem ama Berk Oktay çok iyi olurdu, keşke Savaşçı bitseydi de bu dizide oynasaydı.
O da Barbaros'u kabul etti. Orada nasıl olacak acaba?Yok bence Ulaş iyi olurdu yaa
Berk Oktay harika olurduUlaş'ı bilmem ama Berk Oktay çok iyi olurdu, keşke Savaşçı bitseydi de bu dizide oynasaydı.
Bence de ya. Cihan rolüne 'cuk' otururdu.Berk Oktay harika olurdu
O da Barbaros'u kabul etti. Orada nasıl olacak acaba?
Onla alakası yok gününün kurbanı oldu bir dizi Şampiyon dizisi kaç bölüm devam etti
Abla, o dizi TRT 1 yerine diğer kanallarda olsa max. 3 bölüm sürerdi emreemereu'nun dediği gibi. TRT'nin reyting kaygısı olmadığı için 30 küsür bölüm rahat devam etti.Onla alakası yok gününün kurbanı oldu bir dizi Şampiyon dizisi kaç bölüm devam etti
Tabisi de demir, yılmaz ve fekeli nin yiğeni var @serhatt a göre en kaliteli dizi buBir Zamanlar Çukurova'mı yakışıyor?
Fikret haricinde kaliteli bir şey göremiyorum, zaten o da o vasat diziye girerek kariyerinin en büyük hatasını yaptı.Tabisi de demir, yılmaz ve fekeli nin yiğeni var @serhatt a göre en kaliteli dizi bu
En kalitelisi olmasa da yeterince kaliteli evet. Furkan da çok yakıştı, geçen bölüm soyundu o nasıl bir vücut öyle.Tabisi de demir, yılmaz ve fekeli nin yiğeni var @serhatt a göre en kaliteli dizi bu
TRT yerine Show'da olsaydı maksimum 13 bölüm sürerdi.
Abla, o dizi TRT 1 yerine diğer kanallarda olsa max. 3 bölüm sürerdi emreemereu'nun dediği gibi. TRT'nin reyting kaygısı olmadığı için 30 küsür bölüm rahat devam etti.
Şu mesajın alnı olsa da öpsem...Çok samimi olmayan mesajlar var. Kendi izledikleri dizi olsa o kadar emek var kanal arkasında durmadı diye sitem ederler ama sevmedikleri bir işte de emek falan yok ortada tabi. Samimi olmayan bir düzine mesaj.
Kanal sadece ilk bölümü için tanıtım yaptı o kadar. Sonrasında ne doğru düzgün tekrar, ne de doğru düzgün tanıtım.Üzüldüm guzel bir diziydi bence. Biraz daha sans verilmeliydi veya gunu degismeliydi. Ayrica bunu soylemek istiyorum; bir diziyi izlemiyor veya sevmiyor olabilirsiniz ama yuzlerce kisi evine ekmek goturuyor. Biraz daha empati..
Yoo bana göre sadece onlar değil Yasak Elma,Masumlar Apartmanı,Hekimoğlu, Sadakatsiz,Mucize Doktor, Babil, Kırmızı Oda ,Menajerimi Ara. Bana göre izlenicek diziler yani ben onları seviyorum.Şu mesajın alnı olsa da öpsem...
Forumdakilere göre Masumlar Apartmanı, Mucize Doktor, Kırmızı Oda, Menajerimi Ara dışında izlenebilecek bir il yok TV'de.
Bir diziyi sevmiyorsan kumanda sende, kanalı değiştir geç. Ama dizinin bitmesini istemek nedir? Bu diziden kaç kişi ekmek yiyor ama onu bilmiyorlar.
Genel olarak, ilk aklıma gelenleri yazdım.Yoo bana göre sadece onlar değil Yasak Elma,Hekimoğlu, Sadakatsiz,Mucize Doktor, Babil,Menajerimi Ara.
Anladım ben diziyi izlemedim fragmanlarına baktım ilgimi çekmedi ama reytinglerini takip ediyordum kaç almış diye reytinglerinden belliydi final yapacağı ama başka gün olsaydı sezon sonunu görebilecek reytingler alırdı diye düşünüyorum. bitmesini istediğim çukur gibi hercai gibi olan diziler benim.Genel olarak, ilk aklıma gelenleri yazdım.
Günü değişmeli demişsin ama kanalın her günü dolu ve her gün iyi gidiyor yapımlar. Perşembe boştu ama Alev Alev'in başlayacağını duyurdu kanal.Üzüldüm guzel bir diziydi bence. Biraz daha sans verilmeliydi veya gunu degismeliydi. Ayrica bunu soylemek istiyorum; bir diziyi izlemiyor veya sevmiyor olabilirsiniz ama yuzlerce kisi evine ekmek goturuyor. Biraz daha empati..