Bence salı olsaydı daha iyi oranlar alabilirdi alamazsa bile ab de 31. OlmazdıGün değişikliğini denemeliydi kanal yanlış yapmış bence
Bence salı olsaydı daha iyi oranlar alabilirdi alamazsa bile ab de 31. OlmazdıGün değişikliğini denemeliydi kanal yanlış yapmış bence
Bence salı olsaydı daha iyi oranlar alabilirdi alamazsa bile ab de 31. Olmazdı
Bence de abla. Hikaye daha yeni yeni başlıyordu, Faruk vs. gelecekti daha.
Aynen perşembe de olabilirdi.Bencede ama ben perşembe mi denense diye düşündüm
Yok abla, dün daha yeni yeni göstermeye başladılar Faruk'u.daha faruk gelmemiş miydi yaa olacak iş mi bu
Bu dizi hafta içi hiçbir günde tutmazdı. Kanalın hafta sonu da dolu olduğundan final sebebini gününe bağlamak gereksiz.Sence bu dizi Çarşamba yerine Perşembe yayınlansaydı yine bu oraları mı alırdı? Bence hayır, daha fazla alabilirdi.
Çarşamba günü kitlesini oturtmuş 5 dizi var. Bugün 4-5 değil ama kanal doğru düzgün tanıtımını yapsa, özetini verse 3 - 3.5 reyting alacak bir diziydi bence. En azından AB'de 31. sırada yer almazdı.
Yok abla, dün daha yeni yeni göstermeye başladılar Faruk'u.
Bence de. İlk bölümde bol bol gösterip sonra hiç yok denilecek kadar gösterdiler.Devam etmeliydi Faruk tan iyi senaryo gelirdi ya
Bence de. İlk bölümde bol bol gösterip sonra hiç yok denilecek kadar gösterdiler.
Babasının ona yaptıklarını falan gösterdiler dün.
Elbette 5 dizinin olduğu gün ile 3 dizinin olduğu gün aynı değil ama bu dizi Perşembe günü de tutunamazdı bundan eminim. Çarşamba’dan iyi giderdi evet ama yine düşük giderdi.Kanal en azından gün değişikliğini denemeliydi, 5 dizinin olduğu gün ile 3 yapımın olduğu günde alacağı oranlar farklı olurdu bence.. Aynı yapımın dizileri aynı gün olmaz şeyi yok bence, kanal istediği güne koyar. Bir sezon önce Azize ile KYİA aynı gün yayınlanmıştı.
İlk partner olacakları açıklandığında ben uyumsuz bulmuştum, ama dizide fazla göze batmıyordu ikisi de.
Ulaş Tuna Astepe ve Berk Oktay'a da teklif gitmişti.Çağatay Ulusoy iyi kurtarmış, uzun süredir bu kadar erken biten dizi görmemiştim
Ulaş Tuna Astepe ve Berk Oktay'a da teklif gitmişti.
Ulaş'ı bilmem ama Berk Oktay çok iyi olurdu, keşke Savaşçı bitseydi de bu dizide oynasaydı.Ulaşla bu dizi daha çok izlenirdi bence
Ulaş da olabilirdi, reytingli başrol lazım yanlış yaptılarUlaş Tuna Astepe ve Berk Oktay'a da teklif gitmişti.
Bu projeyi aslında Gold Film yapacaktı Can Yaman ile. O da olabilirdi.Ulaş da olabilirdi, reytingli başrol lazım yanlış yaptılar
Bir Zamanlar Çukurova'mı yakışıyor?Çok şükür timoşumun kalitesine yakışmıyordu