Yahu Emir kesin aşık oldu ama Yiğit bence aşık falan değil elde etmeye çalışıyor gibi havası vardı sen izlememişsin asıl.
Yarın iki grupta da 6 reyting ve üzeri alacak inşallah.![]()
O pırlantayı yattığı kadına da verdi sonra ondanda mı hoşlandı yani.Yiğit her kadını elde etmeye çalışıyor. Ama sadece sibele pırlanta verdi. Sen hep böyle izliyorsan bu dizilerin neden tutmadığı anlaşılıyor)))
Sibel kabul etmeyince mecbur verdi. Yanından gitmesin diye. Sibele ise kendisine aşık olsun diyeO pırlantayı yattığı kadına da verdi sonra ondanda mı hoşlandı yani.![]()
Ne alakası var sonuçta kadın gitti mi gitti. Yani onun hiçbir anlamı yoktu aslında Sibel'den hoşlandığı için değil o yanındaki iki serserinin o lüks yaşamdan hoşlanır zengin olmazsan pas vermezler söylemlerine karşılık onu vermek istedi hoşlanma yok yani ortada. Zaten mümkünse öyle bir hata yapmasın senaristler.Sibel kabul etmeyince mecbur verdi. Yanından gitmesin diye. Sibele ise kendisine aşık olsun diye
Ya o pirlantayi önceden neden aldı. O konuşma pirlantayi aldıktan sonra oldu.Ne alakası var sonuçta kadın gitti mi gitti. Yani onun hiçbir anlamı yoktu aslında Sibel'den hoşlandığı için değil o yanındaki iki serserinin o lüks yaşamdan hoşlanır zengin olmazsan pas vermezler söylemlerine karşılık onu vermek istedi hoşlanma yok yani ortada. Zaten mümkünse öyle bir hata yapmasın senaristler.![]()
İşin cıvığını çıkardınız iyice he.![]()
Yahu tamam işte pırlantayı çaldıktan sonra oldu o konuşma. O da bunu fırsat bilip kıza uzattıYa o pirlantayi önceden neden aldı. O konuşma pirlantayi aldıktan sonra oldu.
Ayyy ayyyAma hakikat gün gibi ortada ne yapalım.
![]()
Senin şu ilk bölüm sonrası yorunlarına bitiyorum.Ben beğendim diziyi. Sinema filmi tadına bir ilk bölümdü dedikleri doğruymuş. Yer yer durgundu evet ama dizinin asıl hikayesi babanın ölümünden sonra başlayacak zaten. Bundan sonra çok güzel bölümler izleyeceğimizi düşünüyorum.
Bölümün başında 5 yıl sonra olacakları izledik. Seyirci bu tür şeyleri pek sevmez aslında Hicran'da da aynı durum vardı ama sahne güzeldi Kerem Bürsin'in ateş etmesini beklemiyordum.
Kerem Bürsin çok iyiydi Güneşi Beklerken'deki rolünün üzerine koymuş kesinlikle. Yiğit karakteri ilginç bir karakter olmuş izlemesi çok keyifliydi. O hırsızlık işine girmese iyiydi ama. Emir'i kendime daha yakın bulduğum için izlerken çok tat alamadım ama Şükrü Özyıldız beklediğimden çok iyi oynadı. Yasemin Allen ile de yakışmışlar.
Şükran Ovalı'nın oyunculuğunu çok beğeniyorum zaten Derya rolü de cuk oturmuş. Burcu Biricik de sırıtmıyordu rolünde.
Ama ilk bölümde benim üzerimde en çok Zeliha ve Hasan yani anne ve baba iz bıraktı. Oyunculuklar gerçekten muhteşemdi. Hasan'ın ölümü üzdü.Çok saf ve dürüst bir karakterdi. Sadullah'a güvenilmemesi gerektiğini anlaması lazımdı sanki başka iş yok.
Tilbe Saran'ı İntikam'da çok beğenmiştim bu dizide de öyle. Zeliha baba-oğulun ölümüne sebep oldu resmen.
Gelecek bölümü bekliyorum merakla dizi açılacak bu potansiyeli gördük ilk bölümde Yiğit ve Emir'in bundan sonra ne yapacaklarını merak ediyorum çok.![]()
Haha ben de ilk bölümleri niye bu kadar uzun yorumladığımı bilmiyorum ama öyle yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum.Senin şu ilk bölüm sonrası yorunlarına bitiyorum.![]()
Sibelin paraya düşkün olduğunu önceden hissetti yani)) onlar diyince emin oldu ))Yahu tamam işte pırlantayı çaldıktan sonra oldu o konuşma. O da bunu fırsat bilip kıza uzattı
Ayyy ayyy![]()
Basın açıklaması gibi.Haha ben de ilk bölümleri niye bu kadar uzun yorumladığımı bilmiyorum ama öyle yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum.![]()
Bilmem güvenliği yok zaar.Basın açıklaması gibi.
Yanlız o hırsızlık sahnesi çok basit olmadı mı sence? Hırsızlık yapmak bu kadar kolay mı hele ki öyle bir evi soymak sence?
Zenginlerde bir garip doğrusu koskoca villaya güvenlik yok.Bilmem güvenliği yok zaar.Bomboş ev işte komşular da tatildeymiş.
![]()