Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@destere baktı olmuyor her izlediğim dizi kalkıyor gitti Amerika ya taşındı))) senin de sonun görür gibiyim)))
Bu arada iki kardeş sibele aşık olmadı mi sen nasıl izledin)) kerem o pirlantayi boşuna götürmedi
@destere nin Türkiye Şubesini deniz üstleniyor :D

Bu Mesaj Kargoyla Gönderildi. ^_^ ♡♤♢♧

Her şey süperdi.
1.)Müzikler gerçekten süperdi.
2.)Yasemin'im ve Tilbe başta olmak üzere herkes döktürmüş.

Ben beğendim diziyi. Sinema filmi tadına bir ilk bölümdü dedikleri doğruymuş. Yer yer durgundu evet ama dizinin asıl hikayesi babanın ölümünden sonra başlayacak zaten. Bundan sonra çok güzel bölümler izleyeceğimizi düşünüyorum.

Bölümün başında 5 yıl sonra olacakları izledik. Seyirci bu tür şeyleri pek sevmez aslında Hicran'da da aynı durum vardı ama sahne güzeldi Kerem Bürsin'in ateş etmesini beklemiyordum. :D

Kerem Bürsin çok iyiydi Güneşi Beklerken'deki rolünün üzerine koymuş kesinlikle. Yiğit karakteri ilginç bir karakter olmuş izlemesi çok keyifliydi. O hırsızlık işine girmese iyiydi ama. Emir'i kendime daha yakın bulduğum için izlerken çok tat alamadım ama Şükrü Özyıldız beklediğimden çok iyi oynadı. Yasemin Allen ile de yakışmışlar.

Şükran Ovalı'nın oyunculuğunu çok beğeniyorum zaten Derya rolü de cuk oturmuş. Burcu Biricik de sırıtmıyordu rolünde.

Ama ilk bölümde benim üzerimde en çok Zeliha ve Hasan yani anne ve baba iz bıraktı. Oyunculuklar gerçekten muhteşemdi. Hasan'ın ölümü üzdü. :( Çok saf ve dürüst bir karakterdi. Sadullah'a güvenilmemesi gerektiğini anlaması lazımdı sanki başka iş yok.

Tilbe Saran'ı İntikam'da çok beğenmiştim bu dizide de öyle. Zeliha baba-oğulun ölümüne sebep oldu resmen. :(

Gelecek bölümü bekliyorum merakla dizi açılacak bu potansiyeli gördük ilk bölümde Yiğit ve Emir'in bundan sonra ne yapacaklarını merak ediyorum çok. :)

Kayıp Şehir benzeri bir iş olmuş.Benzerlikler çok fazla,ama tabi beklenildigi yüzlerden kurtarıyor.Kerem Bursin tam gaz girdi diziye ama diger jön belki de senaryo geregi sönük kaldı.Bence boyle de gider bu sonuna kadar.Gereksiz sahneler vardi,beklentilerin altinda bir bolum oldu bence:)

Yahu Emir kesin aşık oldu ama Yiğit bence aşık falan değil elde etmeye çalışıyor gibi havası vardı sen izlememişsin asıl. :A

Yarın iki grupta da 6 reyting ve üzeri alacak inşallah. :A

Yiğit her kadını elde etmeye çalışıyor. Ama sadece sibele pırlanta verdi. Sen hep böyle izliyorsan bu dizilerin neden tutmadığı anlaşılıyor)))

Sibel kabul etmeyince mecbur verdi. Yanından gitmesin diye. Sibele ise kendisine aşık olsun diye
Ne alakası var sonuçta kadın gitti mi gitti. Yani onun hiçbir anlamı yoktu aslında Sibel'den hoşlandığı için değil o yanındaki iki serserinin o lüks yaşamdan hoşlanır zengin olmazsan pas vermezler söylemlerine karşılık onu vermek istedi hoşlanma yok yani ortada. Zaten mümkünse öyle bir hata yapmasın senaristler. :)

Ne alakası var sonuçta kadın gitti mi gitti. Yani onun hiçbir anlamı yoktu aslında Sibel'den hoşlandığı için değil o yanındaki iki serserinin o lüks yaşamdan hoşlanır zengin olmazsan pas vermezler söylemlerine karşılık onu vermek istedi hoşlanma yok yani ortada. Zaten mümkünse öyle bir hata yapmasın senaristler. :)
Ya o pirlantayi önceden neden aldı. O konuşma pirlantayi aldıktan sonra oldu.

Ben beğendim diziyi. Sinema filmi tadına bir ilk bölümdü dedikleri doğruymuş. Yer yer durgundu evet ama dizinin asıl hikayesi babanın ölümünden sonra başlayacak zaten. Bundan sonra çok güzel bölümler izleyeceğimizi düşünüyorum.

Bölümün başında 5 yıl sonra olacakları izledik. Seyirci bu tür şeyleri pek sevmez aslında Hicran'da da aynı durum vardı ama sahne güzeldi Kerem Bürsin'in ateş etmesini beklemiyordum. :D

Kerem Bürsin çok iyiydi Güneşi Beklerken'deki rolünün üzerine koymuş kesinlikle. Yiğit karakteri ilginç bir karakter olmuş izlemesi çok keyifliydi. O hırsızlık işine girmese iyiydi ama. Emir'i kendime daha yakın bulduğum için izlerken çok tat alamadım ama Şükrü Özyıldız beklediğimden çok iyi oynadı. Yasemin Allen ile de yakışmışlar.

Şükran Ovalı'nın oyunculuğunu çok beğeniyorum zaten Derya rolü de cuk oturmuş. Burcu Biricik de sırıtmıyordu rolünde.

Ama ilk bölümde benim üzerimde en çok Zeliha ve Hasan yani anne ve baba iz bıraktı. Oyunculuklar gerçekten muhteşemdi. Hasan'ın ölümü üzdü. :( Çok saf ve dürüst bir karakterdi. Sadullah'a güvenilmemesi gerektiğini anlaması lazımdı sanki başka iş yok.

Tilbe Saran'ı İntikam'da çok beğenmiştim bu dizide de öyle. Zeliha baba-oğulun ölümüne sebep oldu resmen. :(

Gelecek bölümü bekliyorum merakla dizi açılacak bu potansiyeli gördük ilk bölümde Yiğit ve Emir'in bundan sonra ne yapacaklarını merak ediyorum çok. :)
Senin şu ilk bölüm sonrası yorunlarına bitiyorum. :F

Haha ben de ilk bölümleri niye bu kadar uzun yorumladığımı bilmiyorum ama öyle yapmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. :F
Basın açıklaması gibi. :A

Yanlız o hırsızlık sahnesi çok basit olmadı mı sence? Hırsızlık yapmak bu kadar kolay mı hele ki öyle bir evi soymak sence?

Bilmem güvenliği yok zaar. :A Bomboş ev işte komşular da tatildeymiş. :F
Zenginlerde bir garip doğrusu koskoca villaya güvenlik yok. :A

Peki anneleri dükkanı alacak parayı nereden buldun diye neden sormadı insan demez mi ulan herif o kadar parayı nereden buldun? :F

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy