Kıpırdanılan fotoğraf nasıl oluyor bir anlatsana
GERÇEK ÖLÜ OLSAYDI KEŞKE![]()
kimildasam video olur zaten ay iyice bunadi Hogatha1890'lı yıllardan mı bahsediyorsunYaşlı olduğunu biliyorduk da o kadarını da tahmin etmemiştim 😱
kımıldamaktan kastı poz vermek,o koca kafanı eğmişsin cansız gibi duruyonkimildasam video olur zaten ay iyice bunadi Hogatha![]()
5 Yaşından itibaren herşeyi hatırlıyorum 2 yılımda zaten 98 99 ilk okulda geçti ayrıcaklıyım ayoll1890'lı yıllardan mı bahsediyorsunYaşlı olduğunu biliyorduk da o kadarını da tahmin etmemiştim 😱
Uyuyorumdur 7-8 ayligim orada bbaska n'olacakkımıldamaktan kastı poz vermek,o koca kafanı eğmişsin cansız gibi duruyon![]()
Aaa onu diyorum bende tam olarakkımıldamaktan kastı poz vermek,o koca kafanı eğmişsin cansız gibi duruyon![]()
Al şu fotoyu da kudurarak sus
İçin geçmiş senin bebeklikten dahaUyuyorumdur 7-8 ayligim orada bbaska n'olacak![]()
Anlamaz ki kafa yok ki
Çakiden farksız
Bayağı cılızmışsın bebeyken
@MasacRE- nin de bebeklik aman kütüğün fidanlık resmini bekliyoruz![]()
Televole vardı annemler amcamlar izler yanlarında uyuklardım yine eskilere dalayım benÇakiden farksızCansız bebek
![]()
Bu ne ayolTelevole vardı annemler amcamlar izler yanlarında uyuklardım yine eskilere dalayım ben![]()
![]()
Aman eksik olsunEskilerin magazin programı herşey var![]()
![]()
![]()