m.ö. yaşamışsın sen biz ne bileilim o dönemleri
Görüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemleri 90'larda doğan birinin de hatırlaması mümkün değil, yani yine yaşın ortaya çıktı hogatha, itiraf et gerçek yaşını da kurtul artıkhayatım kendini ajda pekkan mı sanıyon da hiç yaşlanmıyon hoşttt be 1 yaş büyükmüş benden utanmasa bana sen daha büyüksün diyecek üstüme iyilik sağlık 😱
Aaa benim çocukluğum 90ların 2.yarısında geçti zaten ben 98 de ilk okula basladım nasıl hatırlamıyım ayollGörüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemleri 90'larda doğan birinin de hatırlaması mümkün değil, yani yine yaşın ortaya çıktı hogatha, itiraf et gerçek yaşını da kurtul artık
kendi kendini ele verdi bunakGörüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemleri 90'larda doğan birinin de hatırlaması mümkün değil, yani yine yaşın ortaya çıktı hogatha, itiraf et gerçek yaşını da kurtul artık
İnanma şuna ya torununun fotoğrafını bize kendisi diye yutturmaya çalışıyorÇocukkende pek çirkinmişsin
Kiz 1993 te Ben şu kucaktakiyim ufak at zilli 😱 @serhatt @MasacRE- @Harunnn60 @destere @xBUGRAx
Hhaha yine attı ölü beek fotosunu @MasacRE- @serhattKiz 1993 te Ben şu kucaktakiyim ufak at zilli 😱 @serhatt @MasacRE- @Harunnn60 @destere @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 63440
Şimdi olduğum gibi çok şekerdim yine 0Senide görelim
ahahahahh olabilirİnanma şuna ya torununun fotoğrafını bize kendisi diye yutturmaya çalışıyor
93'te kalsaydın keşke hiç buralara gelmeseydinKiz 1993 te Ben şu kucaktakiyim ufak at zilli 😱 @serhatt @MasacRE- @Harunnn60 @destere @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 63440
BEN İLK GÖRÜYORUM
GERÇEK ÖLÜ OLSAYDI KEŞKE