m.ö. yaşamışsın sen biz ne bileilim o dönemleri![]()
Görüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemlerihayatım kendini ajda pekkan mı sanıyon da hiç yaşlanmıyon hoşttt be 1 yaş büyükmüş benden utanmasa bana sen daha büyüksün diyecek üstüme iyilik sağlık 😱
Aaa benim çocukluğum 90ların 2.yarısında geçti zaten ben 98 de ilk okula basladım nasıl hatırlamıyım ayollGörüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemleri90'larda doğan birinin de hatırlaması mümkün değil, yani yine yaşın ortaya çıktı hogatha, itiraf et gerçek yaşını da kurtul artık
![]()
kendi kendini ele verdi bunakGörüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemleri90'larda doğan birinin de hatırlaması mümkün değil, yani yine yaşın ortaya çıktı hogatha, itiraf et gerçek yaşını da kurtul artık
![]()
İnanma şuna ya torununun fotoğrafını bize kendisi diye yutturmaya çalışıyorÇocukkende pek çirkinmişsin![]()
Kiz 1993 te Ben şu kucaktakiyim ufak at zilli 😱 @serhatt @MasacRE- @Harunnn60 @destere @xBUGRAx
Hhaha yine attı ölü beek fotosunuKiz 1993 te Ben şu kucaktakiyim ufak at zilli 😱 @serhatt @MasacRE- @Harunnn60 @destere @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 63440
Şimdi olduğum gibi çok şekerdim yineSenide görelim![]()
![]()
![]()
ahahahahh olabilirİnanma şuna ya torununun fotoğrafını bize kendisi diye yutturmaya çalışıyor![]()
93'te kalsaydın keşke hiç buralara gelmeseydinKiz 1993 te Ben şu kucaktakiyim ufak at zilli 😱 @serhatt @MasacRE- @Harunnn60 @destere @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 63440
BEN İLK GÖRÜYORUM
GERÇEK ÖLÜ OLSAYDI KEŞKE