Şener Şen: ''Dizi Süreleri Kısalmadıkça Dizi Çekmeyeceğim!''

Hahahah benden büyüksünde diyebilirim @destere ile 18 iz iddiamız var :A :A :A @MasacRE- @serhatt
2136072_o764f.jpg

90 lı yıllarda 3 dizi veriliyordu 30 dakıkaydı diziler her saat başı 1 dizi olmak üzere 3 dizi veriliyordu :F Ama 210 doğumlu @MasacRE- ne bilsin o dönemleri :A :A :A @serhatt

m.ö. yaşamışsın sen biz ne bileilim o dönemleri :A

hayatım kendini ajda pekkan mı sanıyon da hiç yaşlanmıyon hoşttt be 1 yaş büyükmüş benden utanmasa bana sen daha büyüksün diyecek üstüme iyilik sağlık 😱
Görüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemleri :A 90'larda doğan birinin de hatırlaması mümkün değil, yani yine yaşın ortaya çıktı hogatha, itiraf et gerçek yaşını da kurtul artık :A

Görüldüğü üzere senden başka bilen yok o dönemleri :A 90'larda doğan birinin de hatırlaması mümkün değil, yani yine yaşın ortaya çıktı hogatha, itiraf et gerçek yaşını da kurtul artık :A
Aaa benim çocukluğum 90ların 2.yarısında geçti zaten ben 98 de ilk okula basladım nasıl hatırlamıyım ayoll :A :A :A

96 da cin gibiyim baksanıza çalısıyorum tarlada :F :F :F Mustimi dinlemeye başladığım yıl Araba :A :A :A @xemrexxx @serhatt
65f8b973fd.jpeg

İnanma şuna ya torununun fotoğrafını bize kendisi diye yutturmaya çalışıyor :A
Sizin gibi 2000 ler de geçmedi çocukluğum çok şükür 90lar çocuğu olmak ayrıcalık :A :A :A @serhatt @xemrexxx

1.Sınıfta 5 kuruş du harçlığım sonra 1 kuruş 2 kuruş artmaya baslamıstı diğer yıllar :A :A :A