nesini beğenicem be parlak sankiE yuh artık Şener Şen'i beğenmiyor adam ya
nesini beğenicem be parlak sankiE yuh artık Şener Şen'i beğenmiyor adam ya
Yav sen git xxli sitelerini izle, biz iyi oyuncu görmek istiyoruz dizilerdenesini beğenicem be parlak sanki
İyi oyuncu Kıvançtır, Buraktır, Kadirdir, Alperendir, Alp NavruzdurYav sen git xxli sitelerini izle, biz iyi oyuncu görmek istiyoruz dizilerde
Bunların hepsini toplasan Şener Şen'in tırnağı etmezlerİyi oyuncu Kıvançtır, Buraktır, Kadirdir, Alperendir, Alp Navruzdur
Bunların hepsini toplasan Şener Şen'in tırnağı etmezler
Seni küfürlü paylaşım yapmaktan şikayet edeyim de gör gününü
Öyle bişey yaparsan ecelin olurumSeni küfürlü paylaşım yapmaktan şikayet edeyim de gör gününü
Ne fark eder parlak lazım bize
Ona genç zibidi lazımE yuh artık Şener Şen'i beğenmiyor adam ya
Eski sisteme dönülmez malesef Keşke dönülse 90lar da 3 yeni bölümlü dizi olurdu peş peşe 1 akşam aynı kanalda her saat başıYakında o da 2,5 saat olur 1,5 saat devam etmez dizi Ayrıca 1,5 saat de çok, İkinci Bahar gibi olsun süresi diyor baksana. Onun süresi 45 dakikaymış
zibidi sana benzer Genç parlak lazımOna genç zibidi lazım
Sen parlak seçmiyorsun zibidi seçiyorsunzibidi sana benzer Genç parlak lazım
Sana göre öyle,kendin zibidimsi ecünnü olduğun için herkesleri öyle görüyonSen parlak seçmiyorsun zibidi seçiyorsun
Ben en fazla iki dizinin yayınlandığı zamanları hatırlıyorum. Sen herhalde TRT'nin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorsun @xemrexxx kaçtı bu hogathanın yaşıEski sisteme dönülmez malesef Keşke dönülse 90lar da 3 yeni bölümlü dizi olurdu peş peşe 1 akşam aynı kanalda her saat başı
En azından 1 diziyle koca akşamı götürmek yerine süreyi biraz kısıp 2 dizi izlesek peş peşe aynı kanalda o sisteme bari dönsek şimdi 20:00-24:00 4 saat 1 diziyle geçiyor @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt
kendi demesine göre 27 ama bence 27+20 = 47Ben en fazla iki dizinin yayınlandığı zamanları hatırlıyorum. Sen herhalde TRT'nin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorsun @xemrexxx kaçtı bu hogathanın yaşı
kendi demesine göre 27 ama bence 27+20 = 47
90 lı yıllarda 3 dizi veriliyordu 30 dakıkaydı diziler her saat başı 1 dizi olmak üzere 3 dizi veriliyordu Ama 210 doğumlu @MasacRE- ne bilsin o dönemleri @serhattBen en fazla iki dizinin yayınlandığı zamanları hatırlıyorum. Sen herhalde TRT'nin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorsun @xemrexxx kaçtı bu hogathanın yaşı
m.ö. yaşamışsın sen biz ne bileilim o dönemleri
hayatım kendini ajda pekkan mı sanıyon da hiç yaşlanmıyon hoşttt be 1 yaş büyükmüş benden utanmasa bana sen daha büyüksün diyecek üstüme iyilik sağlık 😱