nesini beğenicem be parlak sankiE yuh artık Şener Şen'i beğenmiyor adam ya![]()
nesini beğenicem be parlak sankiE yuh artık Şener Şen'i beğenmiyor adam ya![]()
Yav sen git xxli sitelerini izle, biz iyi oyuncu görmek istiyoruz dizilerdenesini beğenicem be parlak sanki![]()
İyi oyuncu Kıvançtır, Buraktır, Kadirdir, Alperendir, Alp NavruzdurYav sen git xxli sitelerini izle, biz iyi oyuncu görmek istiyoruz dizilerde![]()
Bunların hepsini toplasan Şener Şen'in tırnağı etmezlerİyi oyuncu Kıvançtır, Buraktır, Kadirdir, Alperendir, Alp Navruzdur![]()
Bunların hepsini toplasan Şener Şen'in tırnağı etmezler![]()
Seni küfürlü paylaşım yapmaktan şikayet edeyim de gör gününü
Öyle bişey yaparsan ecelin olurumSeni küfürlü paylaşım yapmaktan şikayet edeyim de gör gününü![]()
Ne fark eder parlak lazım bize![]()
Ona genç zibidi lazımE yuh artık Şener Şen'i beğenmiyor adam ya![]()
Eski sisteme dönülmez malesefYakında o da 2,5 saat olur 1,5 saat devam etmez diziAyrıca 1,5 saat de çok, İkinci Bahar gibi olsun süresi diyor baksana. Onun süresi 45 dakikaymış
zibidi sana benzerOna genç zibidi lazım![]()
![]()
![]()
Sen parlak seçmiyorsun zibidi seçiyorsunzibidi sana benzerGenç parlak lazım
![]()
Sana göre öyle,kendin zibidimsi ecünnü olduğun için herkesleri öyle görüyonSen parlak seçmiyorsun zibidi seçiyorsun![]()
![]()
![]()
Ben en fazla iki dizinin yayınlandığı zamanları hatırlıyorum. Sen herhalde TRT'nin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorsunEski sisteme dönülmez malesefKeşke dönülse 90lar da 3 yeni bölümlü dizi olurdu peş peşe 1 akşam aynı kanalda her saat başı
En azından 1 diziyle koca akşamı götürmek yerine süreyi biraz kısıp 2 dizi izlesek peş peşe aynı kanalda o sisteme bari dönsek şimdi 20:00-24:00 4 saat 1 diziyle geçiyor@xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt
kendi demesine göre 27 ama bence 27+20 = 47Ben en fazla iki dizinin yayınlandığı zamanları hatırlıyorum. Sen herhalde TRT'nin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorsun@xemrexxx kaçtı bu hogathanın yaşı
![]()
kendi demesine göre 27 ama bence 27+20 = 47![]()
90 lı yıllarda 3 dizi veriliyordu 30 dakıkaydı diziler her saat başı 1 dizi olmak üzere 3 dizi veriliyorduBen en fazla iki dizinin yayınlandığı zamanları hatırlıyorum. Sen herhalde TRT'nin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorsun@xemrexxx kaçtı bu hogathanın yaşı
![]()
m.ö. yaşamışsın sen biz ne bileilim o dönemleri![]()
hayatım kendini ajda pekkan mı sanıyon da hiç yaşlanmıyon hoşttt be 1 yaş büyükmüş benden utanmasa bana sen daha büyüksün diyecek üstüme iyilik sağlık 😱