Şener Şen: ''Dizi Süreleri Kısalmadıkça Dizi Çekmeyeceğim!''

Bunların hepsini toplasan Şener Şen'in tırnağı etmezler :A
e979f180-3736-47ae-84eb-c663cb97a514.jpg

Yakında o da 2,5 saat olur 1,5 saat devam etmez dizi :A Ayrıca 1,5 saat de çok, İkinci Bahar gibi olsun süresi diyor baksana. Onun süresi 45 dakikaymış :A

Eski sisteme dönülmez malesef :( Keşke dönülse 90lar da 3 yeni bölümlü dizi olurdu peş peşe 1 akşam aynı kanalda her saat başı :A

En azından 1 diziyle koca akşamı götürmek yerine süreyi biraz kısıp 2 dizi izlesek peş peşe aynı kanalda o sisteme bari dönsek şimdi 20:00-24:00 4 saat 1 diziyle geçiyor :A @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt

Eski sisteme dönülmez malesef :( Keşke dönülse 90lar da 3 yeni bölümlü dizi olurdu peş peşe 1 akşam aynı kanalda her saat başı :A

En azından 1 diziyle koca akşamı götürmek yerine süreyi biraz kısıp 2 dizi izlesek peş peşe aynı kanalda o sisteme bari dönsek şimdi 20:00-24:00 4 saat 1 diziyle geçiyor :A @xemrexxx @Harunnn60 @Yiğitt
Ben en fazla iki dizinin yayınlandığı zamanları hatırlıyorum. Sen herhalde TRT'nin ilk kurulduğu zamanlardan bahsediyorsun :A @xemrexxx kaçtı bu hogathanın yaşı :A

m.ö. yaşamışsın sen biz ne bileilim o dönemleri :A
91 Olduğumdan 90 ların ikinci yarısını 94 den sonrasını çok şükür hatırlıyor yaşadım :A Siz 2000 leri daha çok denk gelmiştir @MasacRE- ile sana :F Ama @xemrexxx de bilir 90ları benden 1 yaş küçük sonucta :A :A :A
hayatım kendini ajda pekkan mı sanıyon da hiç yaşlanmıyon hoşttt be 1 yaş büyükmüş benden utanmasa bana sen daha büyüksün diyecek üstüme iyilik sağlık 😱