Şener Şen: ''Dizi Süreleri Kısalmadıkça Dizi Çekmeyeceğim!''

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
1427013922761.jpg

Usta oyuncu Şener Şen, Milliyet gazetesi Ali Eyüboğlu'na özel açıklamalar yaptı!

Dizilerde neden olmadığını soran Alieyüboğlu'na, usta oyuncu Şener Şen, “Film senaryolarını okuyorum, ama dizilerden gelen teklifleri senaryoları bile okumadan reddediyorum. Üç saatlik dizi mi olur? Ne zaman ki süreler ‘İkinci Bahar’ı yaptığımız dönemdeki gibi olur, insanlar insani şartlarda çalışır, o zaman neden olmasın?” açıklamasını yaptı.​

Ustaya katılıyorum ama son zamanlarda ki sözde oyuncular hem çok para istiyor hem de az oynayalım diyor. Yok öyle bir dünya. Eskiden oyuncular sanat yapmak için yapıyordu şimdi ise parayı nasıl cebe indiririm derdindeler.

Vadi'de görmek istedik olmadı, inşallah Eşkiya'da birkaç bölüm bile olsa görürüz kendisini.

Haklı. Dizi süreleri artmaya devam ettikçe kendi ayaklarına dolanacak bu durum farkında değiller. Yakında yeniden kısalacaktır zaten

İçerde'de gelen teklifi o yüzden reddetti zaten. 100.000 kere haklı olduğunu söylememize gerek yok sanırım. :D

Kesinlikle böyle bir atılım yapılmalı. Bazen 1 saat bile fazla geliyor bana :(

Perran Kutman'da aynı yorumu yapmıştı. Haklılar, dğer ülkeler de bölümler 60 dakika iken bizde 2 - 2,5 saat. İzleyiciyi bayıyor.

Böyle usta oyuncuları dizi süreleri yüzünden ekranlarda görememek ne acı

@Çiğdem- al bak ben sana ne dedim. Şener Şen Çarpışma'ya da başka bir diziye de gelmez mümkünatı yok :D Bir ihtimal net dizilerine gelebilir, dediği kısa süre tanımına bir tek onlar uyuyor çünkü :A