Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymısYok canım niye istemiyim.Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymısYok canım niye istemiyim.Neyse biz @Harunnn60’ın dizisine odaklanalım.
7 yaşında setlerdeydim.Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymıs
Evet sanki 3 sene önceki benle konuşuyorsun gibi.Niye ben senin hayatını geride takip ediyorum bu kadar. 😵 Fark ettin mi sende.Geçen de parti konusunda böyle bir olay olmuştu.
Ben senin hayatında 2013-2014 zamanında takılı kaldım galiba.Evet sanki 3 sene önceki benle konuşuyorsun gibi.
Kıskandım şimdi beni hiç böyle övmez.Ben bu çocukta ekran yüzü var dizi oyuncuları gibi oğlan diyordum meğerse bir dizi geçmişi varmış biz çocukken sokakta ip atlarken harun kameralar karşısındaymıs
Demek ki o zaman daha çok seviyordun.Ben senin hayatında 2013-2014 zamanında takılı kaldım galiba.
@Harunnn60 görmez bunları beni hiç övmüyon beni unutuyon diye anca trip etsin laf açıldımı hakkını veriyok ama görmez beyefendi
Ben de en çok @MasacRE-‘yi yermeyi seviyorum öyle güzel bir haz veriyor ki.@Harunnn60 görmez bunları beni hiç övmüyon beni unutuyon diye anca trip etsin laf açıldımı hakkını veriyok ama görmez beyefendi
Bende gıcık kapıyorum
Bir tane “Gıcık Üye” diye etiket verelim.
Palyaço yap sen onu
Yine üzdünüz beni ne yaptım ben sizeBende gıcık kapıyorum
Artık bu fotoğraflara karnımız tok.Yine üzdünüz beni ne yaptım ben size
Çok zalimsinizArtık bu fotoğraflara karnımız tok.
Birde suratını ekşitmez mi nerden buldun o smileyi.Çok zalimsinizKendine forumun zalimi etiketini tak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?