Şarjım Çok Çabuk Bitiyor

Telefonu gecen yıl alanda lityum ion pilleri kulanmasan da %25, azalıyor kapasitesi senin telefon en iyi ihtimalle 3 yil lık telefon o yüzden pilin az gider.
Aynen 3 yıllık diye düşünüyorum bende

@Harunnn60 70-80 lira filan bataryalar bana koyuyor o kadar para.
tmm bir araştırma yaparım

Temizlik az yapıyorum :l galiba sorun 3G olabilir çünkü onu açınca şarjım hızlıca bitmeye başlıyor
Ekran parlaklığı en alt seviyede ama.pek etki yapmıyor

Yazılanlar doğru olabilir lakin son zamanlarda telefon sürümünü güncelledin mi? Yeni Android 5.0 kullandığımdan beri benim de daha cabuk bitiyor.
Yok güncellemedim henüz
4.4.2 sürümündeyim , Note 2 Android 5.0 gelmedi bildiğim kadarıyla

O zaman interneti kullanmadığın zamanlar kapatmayı da dene. Temizliği bende çok yapıyorum bence işe yarıyor. Verileri iki günde bir silerim.

Yazılanlar doğru olabilir lakin son zamanlarda telefon sürümünü güncelledin mi? Yeni Android 5.0 kullandığımdan beri benim de daha cabuk bitiyor.
Android zaten kulanmadigin programları kapatıyor. RAM temizliği gereksiz bir işlem sadece Rami az olan telefonların Kasmasini sağlar yoksa pile zararı var.
@Harunnn60 70-80 lira filan bataryalar bana koyuyor o kadar para.
Eminonu Tahtakale de kaliteli çakma piller var. 50lilarik pili 20 ye alabilirsiniz

Bana kalırsa bir tablet al işini görür yoksa işin yaş .
Ayrıca bundan sonra senin sorunun hepimizin sorunu

Bataryayı değiştir.

Ayrıca Android'de hemen şarj bitme sorunu mu varmış

3G açık olunca şarj hemen bitiyormuş

Android cihazlarda hep şarj sorunu olur zaten normal birsey
Ben açıkcası ilk defa senden duydum böyle bir sorun olduğunu.
Belki de ihtiyaç gereksinimlerimiz farklıdır o yüzden belki sana sorun gibi gelebilir.

Laptop işimi görür
batarya fos çıkmadı 3G yüzünden
Net paketindenmi giriyon foruma normal pc den girmiyonmu ? ,1.000 Tl ye hem laptop hemde şık bir tablet alabilirsin ))) her türlü işini görür Acer-Asus laptop 600-700 Tl birde Casper tablet 300 Tl tamamdır .

Net paketindenmi giriyon foruma normal pc den girmiyonmu ? ,1.000 Tl ye hem laptop hemde şık bir tablet alabilirsin ))) her türlü işini görür Acer-Asus laptop 600-700 Tl birde Casper tablet 300 Tl tamamdır .
Net paketimden giriyorum
yazın bakıcam laptop için uygun fiyatlara

Net paketimden giriyorum
yazın bakıcam laptop için uygun fiyatlara
Bendeki laptop Acer'in 750 aldım şuanda 600 civarında 2gb ram vs var yeter bana tabletde Casper T4 500 e aldım 300 e inmiş ))) tamam işte

Hep telefondan olmuyor telefonun ömrünü azaltırsın ama işte elde olması avantaj ))

şarj sorunu mobil telefonların en büyük sorunu. artık akıllı teknoji ve büyük ekran, ister istemez bataryayı çabuk yiyor. Bir yönüyle de doğal da görülebilir. ancak kullanmadığımız arkplanda çalışan gerekiz uygulamaları kapatarak bazarya ömrünü belki biraz artırabiliriz