Şarjım Çok Çabuk Bitiyor

Bataryan ne kadarlık ? Programla olacak bir şey değil.Ekran parlaklığını minimuma indir,3g yi kullanmadığın sürece kapalı tut.

@Harunnn60 Bütçen yeterse orjinal batarya al 2-3 ay gözle görülebilir şekilde artıyor şarj süresi.Onun dışında 3g sürekli açıksa yapacak bir şey yok. :)

Normalde lityum ion piller her yıl kapasitesi %25 azalır. Uç yılık telefon pil %50 kapasitesi azalmıştır. Erken bitmese supelenmen lazim)))

Tabi pilin uzun gitmesi için Wi-Fi yi kulanmadiginda açık tutma. 3g yerine 2g kulan ekran ışığını azalt.
Telefonu geçen yıl aldım :) 3G baya kullanıyorum sorun o galiba o çok şarjı yiyor sanırım
@Harunnn60 Bütçen yeterse orjinal batarya al 2-3 ay gözle görülebilir şekilde artıyor şarj süresi.Onun dışında 3g sürekli açıksa yapacak bir şey yok. :)
Batarya alacak kadar kötü değil durum ya :D 3G azaltmak lazım sanırım :D

Gerçekten mi?
Neden ki , tanıdığım herkes ilk önce Ram dedi bana ?
UzunSen RAM temizliği yaparsan. Kullandığın programları kapatirsin bunun için pil harcarsin. Sonra o programı tekrar çalıştırsan tekrar pil harcanır. Zaten android fazla kulanmadigin programları kapatıyor. Extra bu programlarla androidin işleyişini bozuyon

Telefonu geçen yıl aldım :) 3G baya kullanıyorum sorun o galiba o çok şarjı yiyor sanırım

Batarya alacak kadar kötü değil durum ya :D 3G azaltmak lazım sanırım :D
Telefonu gecen yıl alanda lityum ion pilleri kulanmasan da %25, azalıyor kapasitesi senin telefon en iyi ihtimalle 3 yil lık telefon o yüzden pilin az gider.

Tapatalk çok şarj yemiyor şükür.
1 saatir forumdayım %9 şarj gitmiş ancak telefonu 1 saat içerisinde elimden düşürmedim :/

Aga android telefonlarda en çok şarjı ekran parlaklığı götürüyor öncelikle onu düşür %50 den az olursa h göz için hemde sarjin için iyi olur. Ayrıca ramleri arada bir temizle, mesela ben du battery kullanıyorum iyi uygulama tavsiye ederim onun dışında internete girmedigin zaman 3g ve wifi kesinlikle kapat varsa uygulamalarına bak hangisi çok şarj götürüyor diye eğer işine yaramayan ve çok şarj götüren varsa sil gitsin aga :) @Harunnn60

17633a2f4cc1b2c570e329c734f75899.jpg

Bu program Clean Master'dan 1000 kat iyi bence.
Ancak Clean Master'da fena değil.
@Harunnn60
Bende buda var clean masterde var battery doctorda var @Harunnn60 sarjdan memnun sayilirim ben :)

Yazılanlar doğru olabilir lakin son zamanlarda telefon sürümünü güncelledin mi? Yeni Android 5.0 kullandığımdan beri benim de daha cabuk bitiyor.