GreatOttoman
Favori Üye
Bataryan ne kadarlık ? Programla olacak bir şey değil.Ekran parlaklığını minimuma indir,3g yi kullanmadığın sürece kapalı tut.
Reklam yapamamm anlayışı (birisini derken) [emoji1]Samsung Galaxy modellerinden birisini kullanıyorum ben de.
Hahah aynen.Reklam yapamamm anlayışı (birisini derken) [emoji1]
Bataryası ne kadarlık bilmiyorum ama 3G çok kullanıyorum sorun o galibaBataryan ne kadarlık ? Programla olacak bir şey değil.Ekran parlaklığını minimuma indir,3g yi kullanmadığın sürece kapalı tut.
Note 4 mü yoksa ?Samsung Galaxy modellerinden birisini kullanıyorum ben de.
Olabilir neden olmasın.Bataryası ne kadarlık bilmiyorum ama 3G çok kullanıyorum sorun o galiba
Ekran parlaklığı en az zaten ama ona rağmen gidiyor şarjı
Note 4 mü yoksa ?
Valla bıktım ya sorun 3G den miş sorunu buldukOlabilir neden olmasın.
Şarjın çabuk tükenmesi bende de var.
Normalde lityum ion piller her yıl kapasitesi %25 azalır. Uç yılık telefon pil %50 kapasitesi azalmıştır. Erken bitmese supelenmen lazim)))
Asla RAM temizliği yapma daha fazla pil gider.Biraz telefon a ara ver.
Sürekli RAM'deki verileri sil.
Gerçekten mi?Asla RAM temizliği yapma daha fazla pil gider.
Telefonu geçen yıl aldım 3G baya kullanıyorum sorun o galiba o çok şarjı yiyor sanırımNormalde lityum ion piller her yıl kapasitesi %25 azalır. Uç yılık telefon pil %50 kapasitesi azalmıştır. Erken bitmese supelenmen lazim)))
Tabi pilin uzun gitmesi için Wi-Fi yi kulanmadiginda açık tutma. 3g yerine 2g kulan ekran ışığını azalt.
Batarya alacak kadar kötü değil durum ya 3G azaltmak lazım sanırım@Harunnn60 Bütçen yeterse orjinal batarya al 2-3 ay gözle görülebilir şekilde artıyor şarj süresi.Onun dışında 3g sürekli açıksa yapacak bir şey yok.
3g , Wi-Fi denir daha fazla pil tüketir.Galiba sorunu buldum evet suan internet paketim den kullanıyorum 2 gündür
UzunSen RAM temizliği yaparsan. Kullandığın programları kapatirsin bunun için pil harcarsin. Sonra o programı tekrar çalıştırsan tekrar pil harcanır. Zaten android fazla kulanmadigin programları kapatıyor. Extra bu programlarla androidin işleyişini bozuyonGerçekten mi?
Neden ki , tanıdığım herkes ilk önce Ram dedi bana ?
Telefonu gecen yıl alanda lityum ion pilleri kulanmasan da %25, azalıyor kapasitesi senin telefon en iyi ihtimalle 3 yil lık telefon o yüzden pilin az gider.Telefonu geçen yıl aldım 3G baya kullanıyorum sorun o galiba o çok şarjı yiyor sanırım
Batarya alacak kadar kötü değil durum ya 3G azaltmak lazım sanırım