Aynen 3 yıllık diye düşünüyorum bendeTelefonu gecen yıl alanda lityum ion pilleri kulanmasan da %25, azalıyor kapasitesi senin telefon en iyi ihtimalle 3 yil lık telefon o yüzden pilin az gider.
tmm bir araştırma yaparım@Harunnn60 70-80 lira filan bataryalar bana koyuyor o kadar para.
Aga android telefonlarda en çok şarjı ekran parlaklığı götürüyor öncelikle onu düşür %50 den az olursa h göz için hemde sarjin için iyi olur. Ayrıca ramleri arada bir temizle, mesela ben du battery kullanıyorum iyi uygulama tavsiye ederim onun dışında internete girmedigin zaman 3g ve wifi kesinlikle kapat varsa uygulamalarına bak hangisi çok şarj götürüyor diye eğer işine yaramayan ve çok şarj götüren varsa sil gitsin aga @Harunnn60
Temizlik az yapıyorum :l galiba sorun 3G olabilir çünkü onu açınca şarjım hızlıca bitmeye başlıyor
Ekran parlaklığı en alt seviyede ama.pek etki yapmıyor
Yok güncellemedim henüz 4.4.2 sürümündeyim , Note 2 Android 5.0 gelmedi bildiğim kadarıylaYazılanlar doğru olabilir lakin son zamanlarda telefon sürümünü güncelledin mi? Yeni Android 5.0 kullandığımdan beri benim de daha cabuk bitiyor.