Seni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası.Ben Real Madrid başkanı olsam kabul ederdimEzeli rakibin sahasında kupa kaldırmanın hazzını yaşamayan bilemez@MEnes
Seni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası.Ben Real Madrid başkanı olsam kabul ederdimEzeli rakibin sahasında kupa kaldırmanın hazzını yaşamayan bilemez@MEnes
hayatımın tartışmasız en mutlu günüydü ulan ne gündü beBen Real Madrid başkanı olsam kabul ederdimEzeli rakibin sahasında kupa kaldırmanın hazzını yaşamayan bilemez@MEnes
Ariel'in tabiriyle ekstra motivasyon olurduSeni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası.Realin finale çıkacağı garanti olmuyor ki stad seçilirken.
Sorma aga aynenhayatımın tartışmasız en mutlu günüydü ulan ne gündü be
Ama kahin değilsin daha sezon başlamamış Real finale çıkacak diye stad ayarlamazsın sonuçta.Ariel'in tabiriyle ekstra motivasyon olurduŞahsen ben final için baya asılırdım ki zaten şekil A R.Madrid finalde
Umarım kazanırsın, tempo mu bets10 mu? Penaltı oranlarını merak ediyorum.Atleticoya 50 tl bastım. Oblak'a penaltılarda güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?