Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid!

Ben Real Madrid başkanı olsam kabul ederdim :A Ezeli rakibin sahasında kupa kaldırmanın hazzını yaşamayan bilemez :A @MEnes
Seni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası. :A Realin finale çıkacağı garanti olmuyor ki stad seçilirken. :A Ama dediğin haz çok iyi bir hazdır orası ayrı. :A

Seni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası. :A Realin finale çıkacağı garanti olmuyor ki stad seçilirken. :A
Ariel'in tabiriyle ekstra motivasyon olurdu :A Şahsen ben final için baya asılırdım ki zaten şekil A R.Madrid finalde :A

maç penaltılara gitti penaltıları izlemek lazım umarım real alır :D

Dakikalar ilerledikçe futbolcuların kondisyonları ortaya çıkıyor. Bizim Olcay - İsmail falan şu an çimleri yalıyordu yorgunluktan. :)

şu stad muhabbetti çok saçma olmuş sanki finalden önce belirleniyor finalin oynanacağı stad :D

gözler ramosu arıyor kornerde :D

atleticonun kalecisi iyi ama realin kaleci daha üstün real madrid 11. kez şampiyonlar ligi şampiyonu olmuştur hayırlı olsun :D

CjksdIdWYAA8Bfq.jpg

böyle maçlarda penaltı atmak çok zor be ben olsam atmak istemezdim o baskıyı tahmin bile edemiyorum