Seni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası.Ben Real Madrid başkanı olsam kabul ederdimEzeli rakibin sahasında kupa kaldırmanın hazzını yaşamayan bilemez
@MEnes
Seni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası.Ben Real Madrid başkanı olsam kabul ederdimEzeli rakibin sahasında kupa kaldırmanın hazzını yaşamayan bilemez
@MEnes
hayatımın tartışmasız en mutlu günüydü ulan ne gündü beBen Real Madrid başkanı olsam kabul ederdimEzeli rakibin sahasında kupa kaldırmanın hazzını yaşamayan bilemez
@MEnes
Ariel'in tabiriyle ekstra motivasyon olurduSeni de üstteki yorumuma davet edeyim. Sezon başlamadan belli olur final sahası.Realin finale çıkacağı garanti olmuyor ki stad seçilirken.
![]()
Sorma aga aynenhayatımın tartışmasız en mutlu günüydü ulan ne gündü be![]()
Ama kahin değilsin daha sezon başlamamış Real finale çıkacak diye stad ayarlamazsın sonuçta.Ariel'in tabiriyle ekstra motivasyon olurduŞahsen ben final için baya asılırdım ki zaten şekil A R.Madrid finalde
![]()
Umarım kazanırsın, tempo mu bets10 mu? Penaltı oranlarını merak ediyorum.Atleticoya 50 tl bastım. Oblak'a penaltılarda güveniyorum.