Kıza üzüldüm ulan. Beni de ağlattı.
dirilişin ihtiyacı yok ki maçtan çok izleniyor zatenTRT1 çakal Dirilisin fragmanini koydu
Hayırdır aga Vadiyi bırakıp Dirilişçi mi olacan O izlenimleri veriyosun hemen köpürmedirilişin ihtiyacı yok ki maçtan çok izleniyor zaten
lan yemişim dirilişini izlemiyorum bile hemen coşma beni bilmiyormuş gibiHayırdır aga Vadiyi bırakıp Dirilişçi mi olacan O izlenimleri veriyosun hemen köpürme
Bir yandan Barca'yı eleyen lanet takım diye sevindim. Ama Barca ile aradaki farkı uçurdular ona ayrı bir üzüldüm. 11 e 5 resmen.
İspanya'nın fenerbahçesi Beter olun göz zevki cellatları Gidin evinizde defans yapın haydee
şuraya bak sanki lig şampiyonluklarından bahsediyoruz bizde bir takım şl yi alsa olacakları düşünemiyorum İnşallah bir gün yine Galatasarayımız alacak o kupayıda yaparsak biz yaparız zatenBir yandan Barca'yı eleyen lanet takım diye sevindim. Ama Barca ile aradaki farkı uçurdular ona ayrı bir üzüldüm. 11 e 5 resmen.
Evet ters totem işe yaradı bugün o kadar uğursuz bir gün geçirdim ki tahminimin tersinin çıkacağını düşündüm ve yanılmadım. Griezmann'a da penaltı kaçırttırdım daha ne isterimAslında Real Madrid'e sempatim vardır ama kupayı Atletico'nun alacağını düşünüyorum. Griezmann yıldızlaşabilir. Tahminlerim bu kadar.
O kupa ancak gs ye yakışır zaten başka bir yerli takımına olmazşuraya bak sanki lig şampiyonluklarından bahsediyoruz bizde bir takım şl yi alsa olacakları düşünemiyorum İnşallah bir gün yine Galatasarayımız alacak o kupayıda yaparsak biz yaparız zaten