Kedilerle bozdun satanist miydin gençliğinde diye düşünüyorum artıkın.senin için bu kediyi görevlendirdim @Yakamoz-Asi sen de malum kişiler için kullanabilirsin ocağına incir ağacı diker
Kedilerle bozdun satanist miydin gençliğinde diye düşünüyorum artıkın.senin için bu kediyi görevlendirdim @Yakamoz-Asi sen de malum kişiler için kullanabilirsin ocağına incir ağacı diker
senin için bu kediyi görevlendirdim @Yakamoz-Asi sen de malum kişiler için kullanabilirsin ocağına incir ağacı diker
Kedilerle bozdun satanist miydin gençliğinde diye düşünüyorum artıkın.
hep dediğim gibi insanlardan daha hayırlı kediler, hem daha sevimliler yani kedinin göbüşünü seversin ama yakamoz ve @Bully nin göbüşünü anca sen seversinBunu benim eskisine gönder, ona layık
Seninkini kim sevecek @serhatt
Yakamoz bunu sever yani kediyiKurban ol sen onların göbüşlerine.
------
Nobody.
Fotoda sevilebilecek başka bir halt yok zati.
büyüyünce leyla-necla gibi olmadan önce ne ka mutlularFotoda sevilebilecek başka bir halt yok zati.
Öyle mi oluyor bunlar?büyüyünce leyla-necla gibi olmadan önce ne ka mutlular
İvet bunların da Oğuzları var zaten esas hikaye bunlarda ve cevattaÖyle mi oluyor bunlar?
Senin estetikli Meyroş'ta olacak değil ya.İvet bunların da Oğuzları var zaten esas hikaye bunlarda ve cevatta
Onın herifi 13 bölüme ölür zaten beklenen gelişmeSenin estetikli Meyroş'ta olacak değil ya.
Kendi kaç bölüme ölecek bakalım.Onın herifi 13 bölüme ölür zaten beklenen gelişme