RTÜK cezası is loading.daha detaylı göstermeliler evlilik hayatlarınıözellikle Denise nin oyunculuğuna hayran kalmış @MasacRE @Bully @DarkLegenD @tekin ve @12.Adam
RTÜK cezası is loading.daha detaylı göstermeliler evlilik hayatlarınıözellikle Denise nin oyunculuğuna hayran kalmış @MasacRE @Bully @DarkLegenD @tekin ve @12.Adam
kem gözlüler şikayet etmezse bişi olmazRTÜK cezası is loading.![]()
şu inekler tepsin seni .sss
kem gözlüler şikayet etmezse bişi olmaz![]()
RTÜK'e gerek kalmadan halkımız gereken cevabı vermiş nanik sana.İNṢALLAH![]()
Halkımız senin kıl yumağı Fatik i 1.yapıyor çok da zevkli değil tercihleriRTÜK'e gerek kalmadan halkımız gereken cevabı vermiş nanik sana.![]()
Zevkli olmasa senin ecünnü Meyrem birinci olurdu. Zevkli ki Fatih'im birinci oluyor.Halkımız senin kıl yumağı Fatik i 1.yapıyor çok da zevkli değil tercihleri
Ayrıca senin Tolga ve aras oğlanlar da düşmüşhatta en çok aras düşmüş
![]()
Meryoşum haftaya geliyor yükselirse ona bağlıcamZevkli olmasa senin ecünnü Meyrem birinci olurdu. Zevkli ki Fatih'im birinci oluyor.
İkisi de benim oğlanlarım değil, ne halleri varsa görsünler.![]()
Yükselse bile sonra yine düşeceği için kime bağlarsan bağla.Meryoşum haftaya geliyor yükselirse ona bağlıcam
İkinci kuşum için sürekli çelişkili ifadelerin var![]()
Görkem seni de bir yere kapatıp yakar umarımYükselse bile sonra yine düşeceği için kime bağlarsan bağla.
Yoo gayet netim. Çelişkili olan sensin her konuda.![]()
Onun gücü sana yeter ancak.Görkem seni de bir yere kapatıp yakar umarım![]()
100 kilo insanım bana gücü yetmez ama siz iki sıska iyi kapışırsınızOnun gücü sana yeter ancak.![]()
Bana dokunmaya cüret edemez.100 kilo insanım bana gücü yetmez ama siz iki sıska iyi kapışırsınız![]()
Sera sırası sen ve fatikteBana dokunmaya cüret edemez.![]()
Bizim seraya ihtiyacımız yok aşkımızı göğsümüzü gere gere yaşıyoruz.
Sende göğüs yok ki full kemik , Fatik de göğsünü gerecekse sen önce bir ağda yap onaBizim seraya ihtiyacımız yok aşkımızı göğsümüzü gere gere yaşıyoruz.![]()
Senin gibi yağ tulumu olacağıma böyle fit olurum daha iyi.Sende göğüs yok ki full kemik , Fatik de göğsünü gerecekse sen önce bir ağda yap ona![]()
senin için bu kediyi görevlendirdimSenin gibi yağ tulumu olacağıma böyle fit olurum daha iyi.
Ağdayı sen kendine yap.![]()
yetenek işte kızda varda gösteriyor, herkeste bu cesaret yok, var olanı göstermek lazımki takdir edilesindaha detaylı göstermeliler evlilik hayatlarınıözellikle Denise nin oyunculuğuna hayran kalmış @MasacRE @Bully @DarkLegenD @tekin ve @12.Adam