Kedilerle bozdun satanist miydin gençliğinde diye düşünüyorum artıkın.senin için bu kediyi görevlendirdim@Yakamoz-Asi sen de malum kişiler için kullanabilirsin ocağına incir ağacı diker
Kedilerle bozdun satanist miydin gençliğinde diye düşünüyorum artıkın.senin için bu kediyi görevlendirdim@Yakamoz-Asi sen de malum kişiler için kullanabilirsin ocağına incir ağacı diker
senin için bu kediyi görevlendirdim@Yakamoz-Asi sen de malum kişiler için kullanabilirsin ocağına incir ağacı diker
Kedilerle bozdun satanist miydin gençliğinde diye düşünüyorum artıkın.![]()
hep dediğim gibi insanlardan daha hayırlı kediler, hem daha sevimlilerBunu benim eskisine gönder, ona layık![]()
Seninkini kim sevecek@serhatt
Yakamoz bunu sever yani kediyiKurban ol sen onların göbüşlerine.
------
Nobody.![]()
Fotoda sevilebilecek başka bir halt yok zati.
büyüyünce leyla-necla gibi olmadan önce ne ka mutlularFotoda sevilebilecek başka bir halt yok zati.![]()
Öyle mi oluyor bunlar?büyüyünce leyla-necla gibi olmadan önce ne ka mutlular
İvet bunların da Oğuzları varÖyle mi oluyor bunlar?
Senin estetikli Meyroş'ta olacak değil ya.İvet bunların da Oğuzları varzaten esas hikaye bunlarda ve cevatta
![]()
Onın herifi 13 bölüme ölür zaten beklenen gelişmeSenin estetikli Meyroş'ta olacak değil ya.![]()
Kendi kaç bölüme ölecek bakalım.Onın herifi 13 bölüme ölür zaten beklenen gelişme![]()
her iki kızda küçükken sempatikler büyüyünce biri davulcuya(ürdünlüye) biri zurnacıya(almana) kaçmış yazık olmuş kızlarabüyüyünce leyla-necla gibi olmadan önce ne ka mutlular
Ürdünlü dediğin Irak kralının kardeşi ayol kadın kraliyet ailesine girmiş yani @serhatt @Dosi @Angelica @cookies @Emre Ozansoy @Royal_Highness @Zeyno da kaçardı onaher iki kızda küçükken sempatikler büyüyünce biri davulcuya(ürdünlüye) biri zurnacıya(almana) kaçmış yazık olmuş kızlara![]()