RTÜK cezası is loading.daha detaylı göstermeliler evlilik hayatlarını özellikle Denise nin oyunculuğuna hayran kalmış @MasacRE @Bully @DarkLegenD @tekin ve @12.Adam
RTÜK cezası is loading.daha detaylı göstermeliler evlilik hayatlarını özellikle Denise nin oyunculuğuna hayran kalmış @MasacRE @Bully @DarkLegenD @tekin ve @12.Adam
kem gözlüler şikayet etmezse bişi olmazRTÜK cezası is loading.
RTÜK cezası is loading.
şu inekler tepsin seni .sss
kem gözlüler şikayet etmezse bişi olmaz
RTÜK'e gerek kalmadan halkımız gereken cevabı vermiş nanik sana.İNṢALLAH
Halkımız senin kıl yumağı Fatik i 1.yapıyor çok da zevkli değil tercihleriRTÜK'e gerek kalmadan halkımız gereken cevabı vermiş nanik sana.
Zevkli olmasa senin ecünnü Meyrem birinci olurdu. Zevkli ki Fatih'im birinci oluyor.Halkımız senin kıl yumağı Fatik i 1.yapıyor çok da zevkli değil tercihleri
Ayrıca senin Tolga ve aras oğlanlar da düşmüş hatta en çok aras düşmüş
Meryoşum haftaya geliyor yükselirse ona bağlıcamZevkli olmasa senin ecünnü Meyrem birinci olurdu. Zevkli ki Fatih'im birinci oluyor.
İkisi de benim oğlanlarım değil, ne halleri varsa görsünler.
Yükselse bile sonra yine düşeceği için kime bağlarsan bağla.Meryoşum haftaya geliyor yükselirse ona bağlıcam
İkinci kuşum için sürekli çelişkili ifadelerin var
Görkem seni de bir yere kapatıp yakar umarımYükselse bile sonra yine düşeceği için kime bağlarsan bağla.
Yoo gayet netim. Çelişkili olan sensin her konuda.
Onun gücü sana yeter ancak.Görkem seni de bir yere kapatıp yakar umarım
100 kilo insanım bana gücü yetmez ama siz iki sıska iyi kapışırsınızOnun gücü sana yeter ancak.
Bana dokunmaya cüret edemez.100 kilo insanım bana gücü yetmez ama siz iki sıska iyi kapışırsınız
Sera sırası sen ve fatikteBana dokunmaya cüret edemez.
Bizim seraya ihtiyacımız yok aşkımızı göğsümüzü gere gere yaşıyoruz.
Sende göğüs yok ki full kemik , Fatik de göğsünü gerecekse sen önce bir ağda yap onaBizim seraya ihtiyacımız yok aşkımızı göğsümüzü gere gere yaşıyoruz.
Senin gibi yağ tulumu olacağıma böyle fit olurum daha iyi.Sende göğüs yok ki full kemik , Fatik de göğsünü gerecekse sen önce bir ağda yap ona
senin için bu kediyi görevlendirdim @Yakamoz-Asi sen de malum kişiler için kullanabilirsin ocağına incir ağacı dikerSenin gibi yağ tulumu olacağıma böyle fit olurum daha iyi.
Ağdayı sen kendine yap.
yetenek işte kızda varda gösteriyor, herkeste bu cesaret yok, var olanı göstermek lazımki takdir edilesindaha detaylı göstermeliler evlilik hayatlarını özellikle Denise nin oyunculuğuna hayran kalmış @MasacRE @Bully @DarkLegenD @tekin ve @12.Adam