sana nanik yapmak için ben ekledim o bilgiyiBJK ne alaka o zaman ?
sana nanik yapmak için ben ekledim o bilgiyiBJK ne alaka o zaman ?
hakkiye hanım karakteri çok kıl bir tip
fahrunisa yazana kadar akla karayı seçmiştir yeni alfabe öğreteceksin ve karşına çıka çıka ismi fahrunisa olan bişey çıkacak bu ne kısmetsizlik
şakir paşayla italyan gelin gittikçe fazla samimi oluyorlar sonunda bu baba katili olma işi gelinden kaynaklı olmasın ?2.Bölüm 2.Fragmanı
Öyleymiş zaten. Murat Bardakçı'nın 2001 yılında kaleme aldığı yazı:şakir paşayla italyan gelin gittikçe fazla samimi oluyorlar sonunda bu baba katili olma işi gelinden kaynaklı olmasın ?
rivayete göre öyleymiş ama dizide kesin öyle yapmışlar gibiÖyleymiş zaten. Murat Bardakçı'nın 2001 yılında kaleme aldığı yazı:
Yakın tarihimizden gerçek bir Paşa tecavüzü olayı
‘‘Paşalar gelinlerine tecavüz ederler mi, etmezler mi?’’ tartışmasına küçük bir katkı: Ettikleri vákidir ve Şakir Paşa cinayeti bunun mükemmel bir örneğidir....www.hurriyet.com.tr
Kaçırırlar mı bu fırsatı, dizinin ana konusu zaten bu olay şu andarivayete göre öyleymiş ama dizide kesin öyle yapmışlar gibi
bencede kaçırılmıyacak fırsat birde italyan gelinde kaçırılmayacak cinsten yani kayın peder ayıp etmiş ama neylersin gönül ferman dinlemiyorKaçırırlar mı bu fırsatı, dizinin ana konusu zaten bu olay şu anda
2.tanıtım gel beni izle diyor. Kaçmaz.2.Bölüm 2.Fragmanı