Harika bir bölümdü.
yasak elma gibi kadınlar arası ittifak ve hisse savaşları tavan yapmış gibiYasak Elma'daki Leyla gibi birinin Didem'in saçlarını yolması lazım, arsız oldu iyice
Şahane Hayatım 25. Bölüm 2. Fragmanı | "Ne Olacaksa Olsun!"
Bu dizi bana terapi gibi, takvimim çok yoğun o güne ve dizinin tam başladığı saatte eve gelebiliyorum. Dinlendiriyor beniYasak Elma'daki Leyla gibi birinin Didem'in saçlarını yolması lazım, arsız oldu iyice
Şahane Hayatım 25. Bölüm 2. Fragmanı | "Ne Olacaksa Olsun!"
Harika tepkisinden başka birşey daha olsaydı şu mesaja onu atardım. Alnı öpülesi mesaj. 🥰😍🤩Bu dizi bana terapi gibi, takvimim çok yoğun o güne ve dizinin tam başladığı saatte eve gelebiliyorum. Dinlendiriyor beni
Baştan sona sıkılmadan izlediğim nadir dizilerden oldu. Saçmalamadı daha. Bu dönem gününde izleyip her saniyesine baktığım tek dizi
diziyi izliyor musun ?yasak elma gibi kadınlar arası ittifak ve hisse savaşları tavan yapmış gibi
Survivor reklam aralarında tekrarına bakıyorumdiziyi izliyor musun ?
ben de soz verdim hobbit'e 😛
yaz tatilinde izliyecegim .
Kaliteli dizi izlemek senin bünyene ağır gelir. Sen paçoz Nagi'ni izlemeye devam et. 😂Survivor reklam aralarında tekrarına bakıyorum
Gelmem ben bu oyunlaraKaliteli dizi izlemek senin bünyene ağır gelir. Sen paçoz Nagi'ni izlemeye devam et. 😂
Yemedik zaten bizde reytingci Macun'un yaptıklarını. Nagi'si ile ona başarılar. ☺️
Allah beni macun ve evanelerinden korusun amin.
Survivor reklam aralarında tekrarına bakıyorum
Melisa - Şebnem aynı Ender - Yıldız, bir de bunlara sonradan 3. eklenirse Yasak Elma'ya dönecekçok ilgi çekici bir fragman
3. eklenmesine vakit kalmayacak gibi.Melisa - Şebnem aynı Ender - Yıldız, bir de bunlara sonradan 3. eklenirse Yasak Elma'ya dönecek
Ön izleme sahnelerine inatla fragman demeleri.Şahane Hayatım 25. Bölüm 4. Fragmanı | "Hayatımdan Çekip Gitmek İçin Ne Kadar İstiyorsun?"
Geçen hafta iyi bir bölüm gelmişti. Bu haftada devam edecek gibi görünüyor.Şahane Hayatım 25. Bölüm 4. Fragmanı | "Hayatımdan Çekip Gitmek İçin Ne Kadar İstiyorsun?"