3.50'a kadar reyting yükseltti. Ulan paradan gözünüz doysun be. Bu neymiş ya kardeşimVe acı haber geldi Başın sağolsun cano
3.50'a kadar reyting yükseltti. Ulan paradan gözünüz doysun be. Bu neymiş ya kardeşimVe acı haber geldi Başın sağolsun cano
AB'si bizim Hudutsuz'dan yüksek. Yiğidi öldür ama hakkını yeme... Hak ediyor yeni sezonu3.50'a kadar reyting yükseltti. Ulan paradan gözünüz doysun be. Bu neymiş ya kardeşim
Yabani'ye verilen şansın 10'da 1'i verilmedi. Çok yazık..AB'si bizim Hudutsuz'dan yüksek. Yiğidi öldür ama hakkını yeme... Hak ediyor yeni sezonu
Haklı olana ne denir...Yabani'ye verilen şansın 10'da 1'i verilmedi. Çok yazık..
Ağzına sağlık canım.
Yabani kadar bölüm sayısını hak ediyor.Melisa - Şebnem'in evi yakması gibi NOW binasını ateşe verme zamanı geldi
Çok bile sürdü.30 bölümde final oluyor .kaynak: birsen altuntaş
Rica ederim.Çarpığa had bildirmek insanı mutlu ediyor.Ağzına sağlık canım.
Haklı olana ne denir...
Ağzına sağlık canım.
Melisa - Şebnem'in evi yakması gibi NOW binasını ateşe verme zamanı geldi
Yabani kadar bölüm sayısını hak ediyor.
Çok bile sürdü.
Siz de birbirinizi bÖyle uyarıyormuşsunuzRica ederim.Çarpığa had bildirmek insanı mutlu ediyor.
İkisini de istiyorum 😂Siz de birbirinizi bÖyle uyarıyormuşsunuz
Çünkü sister olmak bunu gerektirir.Siz de birbirinizi bÖyle uyarıyormuşsunuz
Aaaaa @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy u çalıştığı yere gitmişlerNiyazi yanına Melisa'yı istiyordu. Elif olmadı ama Didem gelebilir yanına
Şahane Hayatım 28. Bölüm 1. Fragmanı | Çocuklarıma Kimse Dokunamaz!
Şahane Hayatım 28. Bölüm 2. Fragmanı | Harekete Geçme Zamanı Şebo!
Şahane Hayatım 28. Bölüm 3. Fragmanı | Sen Tam Olarak Neden Korkuyorsun?💥
Senin şu çemçük koca ağızın ne zaman susacak acaba
Alın terinle kazanıyon işteSenin şu çemçük koca ağızın ne zaman susacak acaba
O tip yerlerde sen çalışırsın ben namus içinde biriyim öyle yerlerde işim olmazAlın terinle kazanıyon işte