Adam resmen gömdü beni iki dakikada.
sen istedin aga yapacak bişey yok
[/B][/COLOR][/FONT]aga arslanım çok ölmek istiyo bana öldürt onu ihanet ettir forumdashla falan düşman olalım bişeyler yap yani arslan bey i öldürme şeklim çakırın tombalacaıyı öldürmesi gibi olsun aga
- - - Ekleme - - -
sadece gülüyorum beni öldürecek cesareti varsa öldürsün bakalım dizisi ne hale gelecek dizinin başrolü olduğumu unuttun sanırım mandal değil başrolüm ben başrol saksı değilim [/SIZE]
Özür dilerim
10. bölümü merakla bekliyorum öyleyse
Bu arada senarydan çıkmak isteyenler çıksın fazla gereksiz var
Tehdit?aga arslanım çok ölmek istiyo bana öldürt onu ihanet ettir forumdashla falan düşman olalım bişeyler yap yani arslan bey i öldürme şeklim çakırın tombalacaıyı öldürmesi gibi olsun aga
- - - Ekleme - - -
sadece gülüyorum beni öldürecek cesareti varsa öldürsün bakalım dizisi ne hale gelecek dizinin başrolü olduğumu unuttun sanırım mandal değil başrolüm ben başrol saksı değilim
Tehdit?
aga Allah rızası için cookies kim ya çıkar şunu o akdar kardeşimiz varken cookies kim anlamıyorum nerden çıktıysa bi de o kadar repliği var hızlıyı alsana dizine
Sen istedin. O da gömdü
aga Allah rızası için cookies kim ya çıkar şunu o akdar kardeşimiz varken cookies kim anlamıyorum nerden çıktıysa bi de o kadar repliği var hızlıyı alsana dizine
sen istedin aga yapacak bişey yok
Atma be, o alıntıdaki mesajın üstündeki kısmını ben yazmadım.
gömmedim daha ne malum gömeceğim
- - - Ekleme - - -
tehdit falan yok
Dost sandık, düşman çıktı sanırım, bu ne ya.
okudum aga
kardeşlerimizden bikaçını al diziye cookies i çıkar alemto yu alsana aga can dostum olarak süper olur okuturum ona
- - - Ekleme - - -
aga diziyle gerçek hayatı ayır biz dizide düşmanız normalde kardeşiz söylemeye gerek yok [/SIZE]
Agaaaaaaaaaaaaaaa. Cookies zaten öldüüüü. Görmüyon mu? Çıktı diziden.
19 Eylül 2032, Harranlı Kahvehanesi, 12:25o kısmı atlamışım galiba