Adam resmen gömdü beni iki dakikada.![]()
sen istedin aga yapacak bişey yok
[/B][/COLOR][/FONT]aga arslanım çok ölmek istiyo bana öldürt onu ihanet ettir forumdashla falan düşman olalım bişeyler yap yaniarslan bey i öldürme şeklim çakırın tombalacaıyı öldürmesi gibi olsun aga
- - - Ekleme - - -
sadece gülüyorumbeni öldürecek cesareti varsa öldürsün bakalım dizisi ne hale gelecek dizinin başrolü olduğumu unuttun sanırım mandal değil başrolüm ben başrol saksı değilim
[/SIZE]
Özür dilerim![]()
10. bölümü merakla bekliyorum öyleyse![]()
Bu arada senarydan çıkmak isteyenler çıksın fazla gereksiz var![]()
Tehdit?aga arslanım çok ölmek istiyo bana öldürt onu ihanet ettir forumdashla falan düşman olalım bişeyler yap yaniarslan bey i öldürme şeklim çakırın tombalacaıyı öldürmesi gibi olsun aga
- - - Ekleme - - -
sadece gülüyorumbeni öldürecek cesareti varsa öldürsün bakalım dizisi ne hale gelecek dizinin başrolü olduğumu unuttun sanırım mandal değil başrolüm ben başrol saksı değilim
![]()
Tehdit?![]()
aga Allah rızası için cookies kim ya çıkar şunu o akdar kardeşimiz varken cookies kim anlamıyorum nerden çıktıysa bi de o kadar repliği var hızlıyı alsana dizine
Sen istedin. O da gömdü
aga Allah rızası için cookies kim ya çıkar şunu o akdar kardeşimiz varken cookies kim anlamıyorum nerden çıktıysa bi de o kadar repliği var hızlıyı alsana dizine
sen istedin aga yapacak bişey yok![]()
Atma be, o alıntıdaki mesajın üstündeki kısmını ben yazmadım.![]()
gömmedim daha ne malum gömeceğim
- - - Ekleme - - -
tehdit falan yok![]()
Dost sandık, düşman çıktı sanırım, bu ne ya.![]()
okudum aga
kardeşlerimizden bikaçını al diziye cookies i çıkar alemto yu alsana aga can dostum olarak süper olur okuturum ona
- - - Ekleme - - -
aga diziyle gerçek hayatı ayır biz dizide düşmanız normalde kardeşiz söylemeye gerek yok[/SIZE]
Agaaaaaaaaaaaaaaa. Cookies zaten öldüüüü. Görmüyon mu? Çıktı diziden.
19 Eylül 2032, Harranlı Kahvehanesi, 12:25o kısmı atlamışım galiba![]()