Şah Mat | 9. Bölüm |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga arslanım çok ölmek istiyo bana öldürt onu ihanet ettir forumdashla falan düşman olalım bişeyler yap yani :D arslan bey i öldürme şeklim çakırın tombalacaıyı öldürmesi gibi olsun aga :D

- - - Ekleme - - -

sadece gülüyorum :D beni öldürecek cesareti varsa öldürsün bakalım dizisi ne hale gelecek dizinin başrolü olduğumu unuttun sanırım mandal değil başrolüm ben başrol saksı değilim :kiki:
[/SIZE]
[/B][/COLOR][/FONT]
Ne başrolünden bahsediyosun sen? :D Sana başrolsün diyen olmadı. Yakında sen de çekilirsin geri plana :F

Adam resmen gömdü beni iki dakikada. :F

:F Sen istedin. O da gömdü :D

Özür dilerim :)
10. bölümü merakla bekliyorum öyleyse :)
Bu arada senarydan çıkmak isteyenler çıksın fazla gereksiz var :)

:ok:

Son düzenleme:
aga Allah rızası için cookies kim ya çıkar şunu o akdar kardeşimiz varken cookies kim anlamıyorum nerden çıktıysa bi de o kadar repliği var hızlıyı alsana dizine

aga arslanım çok ölmek istiyo bana öldürt onu ihanet ettir forumdashla falan düşman olalım bişeyler yap yani :D arslan bey i öldürme şeklim çakırın tombalacaıyı öldürmesi gibi olsun aga :D

- - - Ekleme - - -

sadece gülüyorum :D beni öldürecek cesareti varsa öldürsün bakalım dizisi ne hale gelecek dizinin başrolü olduğumu unuttun sanırım mandal değil başrolüm ben başrol saksı değilim :kiki:
Tehdit? :kiki:

Yalnız hiç kimse "Derin Darbe kim?" demiyo :F

okudum aga
kardeşlerimizden bikaçını al diziye cookies i çıkar alemto yu alsana aga can dostum olarak süper olur okuturum ona :D

- - - Ekleme - - -

Dost sandık, düşman çıktı sanırım, bu ne ya. :D

aga diziyle gerçek hayatı ayır biz dizide düşmanız normalde kardeşiz söylemeye gerek yok :D

okudum aga
kardeşlerimizden bikaçını al diziye cookies i çıkar alemto yu alsana aga can dostum olarak süper olur okuturum ona :D

- - - Ekleme - - -

aga diziyle gerçek hayatı ayır biz dizide düşmanız normalde kardeşiz söylemeye gerek yok :D
[/SIZE]

Agaaaaaaaaaaaaaaa. Cookies zaten öldüüüü. Görmüyon mu? Çıktı diziden.[/B][/COLOR][/FONT]

WesTxCoasT, kvp ve birçok kişi bazı gerekli eşyaları Otel'e taşımaktadırlar. Nakliye aracının arkasında duran kişi elindeki televizyonu eşyaları almak için kvp gelmiştir.

kvp: Hadi gönder abi gönder.

Kasadaki adam televizyonu kvp'ye fırlatır. kvp bir anda gelen televizyon karşısında yere düşer. WesTxCoasT gelir.

WestxCoasT: Ne oldu? Tutamadın mı tüylü bamya?
kvp: Kime diyosun sen? Bana mı sordunuz taşınırken?
WestxCoasT: Hemen assoliste bağlıyo abi ya. kvp al abi bi Snickers ye.

kvp Snickers'ı açıp yer.

WestxCoasT: İyi misin abi?
kvp:Çok iyi geldi.
WestxCoasT: Açken sen, sen değilsin. Snickers. Açlığını yok et.
kvp: Ne diyon oğlum sen?

​Burası süper olmuş :kiki:

o kısmı atlamışım galiba :D
19 Eylül 2032, Harranlı Kahvehanesi, 12:25

cookies ve yanındaki adamı harranlı kahvehanesine girdiklerinde içeride birçok kişi vardı. Bir kişi vardı. Muhtemelen lider odur diye oraya yöneldiler. Masaya oturdular.

Harranlı Lider: Kimsin?
cookies: Almila'ya vermediğiniz haraçları almaya gelen kişi.
Harranlı Lider: Öyle birisini tanımıyorum.
cookies: Tanırsın zamanla. Asıl sen kimsin?
Harranlı Lider: Haraç devri bitti. Artık Almila bizden haraç kesmeyecek. (Ayağa kalkar) Bana Harranlı Fks14 derler. (Fks14 ayağa kalkınca herkes ayağa kalkar.) Eğerki Almila bir daha bizden haraç kesmeye kalkarsa senin başına bakıp, vazgeçsin.

Dedikten sonra adamına işaret eder. Adamı cookies'in sırtından 4 kez bıçaklar.

Fks14: Bunu Almila'nın önüne atın gitsin. Almila bizim kim olduğumuzu öğrensin.

aga orayı okudum zaten öldüğü yazmı belki yaralı olabilir diye dedim