Sağol çok teşekkür ederimDogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice saglikli senelere.
Sağol çok teşekkür ederimDogum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice saglikli senelere.
Şu sıralar yok işte yoksa buralardaydı.Durdum bakalım elbet bir gün emekli olursun
Aaa buralarda mı normalde, görmedim hiç
Ben geldim diye gitmiştir.Şu sıralar yok işte yoksa buralardaydı.
Aaaa öyle deme o seni severdi.Ben geldim diye gitmiştir.
Davet ettim gel diye yoksa geleceği yok zaten@Prncss.. Doğum günü olmasa foruma uğrayacağı yoktu arkadaşın. Doğum günün kutlu olsun nice nice senelere diyelim.
Ceza vermediğim zamanlarda iyiydik.Aaaa öyle deme o seni severdi.
Hadi ordan kaç defa seni Tansaş'ın orda bekledim ama gelmedin. Gelsen foruma dönerdim.@Prncss.. Doğum günü olmasa foruma uğrayacağı yoktu arkadaşın. Doğum günün kutlu olsun nice nice senelere diyelim.
Sadece davetiyeyle geliyorum sanki.Davet ettim gel diye yoksa geleceği yok zaten
Bak bugün kendi isteğinle gelmişsin mesela bu iyiye işaretCeza vermediğim zamanlarda iyiydik.
Hadi ordan kaç defa seni Tansaş'ın orda bekledim ama gelmedin. Gelsen foruma dönerdim.
Ayrıca doğum günü kutlaması için teşekkür ederim.
Sadece davetiyeyle geliyorum sanki.
Doğum günü kutlamalarını erteledim ya ondan hep bunlar.Bak bugün kendi isteğinle gelmişsin mesela bu iyiye işaret
Çok naziksin, teşekkür ederim
burda moderatör falan olmakla futbol uzmanı olunmaz prenses 😎😎Duymamış sayıyorum bu soruyu Spor bölümüyle moderatörlüğe başladım ben sene 2007 hahahh
Rica ederim
Ooo beni hafife alıyosun gibi geldi. 😎burda moderatör falan olmakla futbol uzmanı olunmaz prenses 😎😎
kızlar futboldan pek anlamaz bu gerçeği biliyorum o topun peşinde sabah akşam koşmayan insan anlayamaz ama sen anlayabilirsin tabi yine de belli olmazOoo beni hafife alıyosun gibi geldi. 😎
Anlıyorum tabi herkesle karıştırma beni.kızlar futboldan pek anlamaz bu gerçeği biliyorum o topun peşinde sabah akşam koşmayan insan anlayamaz ama sen anlayabilirsin tabi yine de belli olmaz
hadi öyle olsun bakalım prensesAnlıyorum tabi herkesle karıştırma beni.
En son Sevinç Pastanesi diye anlaştık diye hatırlıyorum ondan olmuş bu karışıklık. Üniversite bitiyor 9 eylüle veda edeceğim sen hala Şirinyer Tansaş diyorsun.Hadi ordan kaç defa seni Tansaş'ın orda bekledim ama gelmedin. Gelsen foruma dönerdim.
Ayrıca doğum günü kutlaması için teşekkür ederim.
O kadar yorulma diye yakın yaptım adresiEn son Sevinç Pastanesi diye anlaştık diye hatırlıyorum ondan olmuş bu karışıklık. Üniversite bitiyor 9 eylüle veda edeceğim sen hala Şirinyer Tansaş diyorsun.