Pardon bana mı dedin onu?Geldiğinde bizi bulamayabilirsin yalnız.
İyi napalım artık çok da meraklı değildim zaten senle tanışmaya.
Pardon bana mı dedin onu?Geldiğinde bizi bulamayabilirsin yalnız.
İyi napalım artık çok da meraklı değildim zaten senle tanışmaya.
Sağol teşekkür ederim Bazen geliyorum ama ses etmeden çıkıyorum çok değişmiş buralar.nice mutlu yıllara prenses arada foruma uğra
Ne hediyesi gönderecekti ben kaçırmışım.Noldu Whatsapp'ı da mı terkediyor hediye mi göndersin sonra gitsin söyle ona
Film izleme, oyun oynama gibi konularda çok mutluyum ama foruma girme işi bozdu biraz ya ani zoom yapıp klavyeyi çıkartması ve üste tekrar tekrar beni baktırtması biraz tırt çıktıMutlu yıllar tabletinden mutlu musun ?
Samsung markasıydi dimi ? forum için tapatalk indir oda kullanışlı 😉Film izleme, oyun oynama gibi konularda çok mutluyum ama foruma girme işi bozdu biraz ya ani zoom yapıp klavyeyi çıkartması ve üste tekrar tekrar beni baktırtması biraz tırt çıktı
girmezsen değişmese de sana değişik gibi gözükür anlatabildim miSağol teşekkür ederim Bazen geliyorum ama ses etmeden çıkıyorum çok değişmiş buralar.
Estağfurullah ya kuzenim yazmış.Pardon bana mı dedin onu?
Evet samsung ama abime ısırık elma aldık arada onuda kullanınca iyi ki Samsung diyorum tapatalkı telefonda da sevmedim diye indirmedim hiç. Öneri olarak forumu açınca söyluyor "bak bunu indir rahat edersin ablam" diye ama ilerleyen günlerde belki.Samsung markasıydi dimi ? forum için tapatalk indir oda kullanışlı 😉
Anlatabildin Merak etme dizi izlemeye başladım yakında dahil olurum dizi kavgalarınagirmezsen değişmese de sana değişik gibi gözükür anlatabildim mi
Hıı hep kuzenler yazar zatenEstağfurullah ya kuzenim yazmış.
Kısaca tanıtayım kendimi. Ben Kaan, 21 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Bilkent İşletme 3.sınıfta okuyorum. Fitness'la uğraşıyorum. Öyle işte.
Hazır arada bir giriyorken birkaç soru daha sorayımEvet samsung ama abime ısırık elma aldık arada onuda kullanınca iyi ki Samsung diyorum tapatalkı telefonda da sevmedim diye indirmedim hiç. Öneri olarak forumu açınca söyluyor "bak bunu indir rahat edersin ablam" diye ama ilerleyen günlerde belki.
Anlatabildin Merak etme dizi izlemeye başladım yakında dahil olurum dizi kavgalarına
Hahaha prncss.. ile soru cevap yapalım sonra Ozan gelip konu kilit demesindeHazır arada bir giriyorken birkaç soru daha sorayım
Sen sosyoloji bölümü mü okuyorsun
Doğum günü hediyemi kargoyla yollayacakNe hediyesi gönderecekti ben kaçırmışım.
Okuduğun bölümü tavsiye ediyor musun ?Hahaha prncss.. ile soru cevap yapalım sonra Ozan gelip konu kilit demesinde
Okuyorum evet tavsiye görüş veya felsefe yapabilirik arzuya göre
ne dizi kavgası ya boşver takım kavgası yaparız sen gs li değilmiydinEvet samsung ama abime ısırık elma aldık arada onuda kullanınca iyi ki Samsung diyorum tapatalkı telefonda da sevmedim diye indirmedim hiç. Öneri olarak forumu açınca söyluyor "bak bunu indir rahat edersin ablam" diye ama ilerleyen günlerde belki.
Anlatabildin Merak etme dizi izlemeye başladım yakında dahil olurum dizi kavgalarına
Hıı hep kuzenler yazar zaten
Bende Tuğba, bugün 22 oldum İzmir ve İstanbul'da yaşıyorum. Hem çalışıyorum hem okuyorum. Hem eski tekvandocuydum hem de şuan spor falan yapmıyorum. Merhaba
Eğer felsefeye ilgin ve az olsa bile temelin varsa, toplumsal konulara da merakın varsa seçebilirsin bu bölümü. Hem derslerin hepsi birbiriyle bağlantılı gittiği için başarılı olursun. Öğrendiklerin sadece sınavlar içinde lazım olmuyor her konuda karşına çıkan konuları kapsıyor. Bence sırf bu yüzden bile seçilebilir ben çok memnunum bölümümdenOkuduğun bölümü tavsiye ediyor musun ?
iş imkanları nasıl ? )
Neeee Allah yazdıysa bozsun Fenerbahçeliyim benne dizi kavgası ya boşver takım kavgası yaparız sen gs li değilmiydin
Tamam sende paketi açmadan bana yollarsın anlaştıkDoğum günü hediyemi kargoyla yollayacak
Eğer felsefeye ilgin ve az olsa bile temelin varsa, toplumsal konulara da merakın varsa seçebilirsin bu bölümü. Hem derslerin hepsi birbiriyle bağlantılı gittiği için başarılı olursun. Öğrendiklerin sadece sınavlar içinde lazım olmuyor her konuda karşına çıkan konuları kapsıyor. Bence sırf bu yüzden bile seçilebilir ben çok memnunum bölümümden
İş imkanlarına gelince toplumu içeren bir bölüm olduğundan pek çok iş başvurusunda bunun eğitimini aldığın için avantajlı konuma geçersin Halkla ilişkiler veya danışmanlık konusunda iş imkanları yüksekmiş.
Neeee Allah yazdıysa bozsun Fenerbahçeliyim ben
Tamam sende paketi açmadan bana yollarsın anlaştık
Oooo banlanana kadar yolu var kapışırız her türlüyazdıktan sonra hatırladım fenerli olduğunu o zaman benden kork prensessss
futbolda babamla bile kapışırım ban man umrumda değil ama yeterli bilgin var mı malum kızlar pek anlamaz futboldanOooo banlanana kadar yolu var kapışırız her türlü