İyi Ki Doğdun Prncss..

nice mutlu yıllara prenses arada foruma uğra :D

Samsung markasıydi dimi ? :D forum için tapatalk indir oda kullanışlı 😉
Evet samsung ama abime ısırık elma aldık arada onuda kullanınca iyi ki Samsung diyorum :D tapatalkı telefonda da sevmedim diye indirmedim hiç. Öneri olarak forumu açınca söyluyor "bak bunu indir rahat edersin ablam" diye ama ilerleyen günlerde belki. :D

girmezsen değişmese de sana değişik gibi gözükür anlatabildim mi :D
Anlatabildin :D Merak etme dizi izlemeye başladım yakında dahil olurum dizi kavgalarına :D

Estağfurullah ya kuzenim yazmış. :A

Kısaca tanıtayım kendimi. Ben Kaan, 21 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Bilkent İşletme 3.sınıfta okuyorum. Fitness'la uğraşıyorum. Öyle işte. :D
Hıı hep kuzenler yazar zaten :D
Bende Tuğba, bugün 22 oldum :D İzmir ve İstanbul'da yaşıyorum. Hem çalışıyorum hem okuyorum. Hem eski tekvandocuydum hem de şuan spor falan yapmıyorum. Merhaba :D

Evet samsung ama abime ısırık elma aldık arada onuda kullanınca iyi ki Samsung diyorum :D tapatalkı telefonda da sevmedim diye indirmedim hiç. Öneri olarak forumu açınca söyluyor "bak bunu indir rahat edersin ablam" diye ama ilerleyen günlerde belki. :D

Anlatabildin :D Merak etme dizi izlemeye başladım yakında dahil olurum dizi kavgalarına :D
Hazır arada bir giriyorken birkaç soru daha sorayım :F
Sen sosyoloji bölümü mü okuyorsun :)

Hıı hep kuzenler yazar zaten :D
Bende Tuğba, bugün 22 oldum :D İzmir ve İstanbul'da yaşıyorum. Hem çalışıyorum hem okuyorum. Hem eski tekvandocuydum hem de şuan spor falan yapmıyorum. Merhaba :D
ne dizi kavgası ya boşver :D takım kavgası yaparız sen gs li değilmiydin

Okuduğun bölümü tavsiye ediyor musun ? :D
iş imkanları nasıl ? :))
Eğer felsefeye ilgin ve az olsa bile temelin varsa, toplumsal konulara da merakın varsa seçebilirsin bu bölümü. Hem derslerin hepsi birbiriyle bağlantılı gittiği için başarılı olursun. :) Öğrendiklerin sadece sınavlar içinde lazım olmuyor her konuda karşına çıkan konuları kapsıyor. Bence sırf bu yüzden bile seçilebilir ben çok memnunum bölümümden :)
İş imkanlarına gelince toplumu içeren bir bölüm olduğundan pek çok iş başvurusunda bunun eğitimini aldığın için avantajlı konuma geçersin :) Halkla ilişkiler veya danışmanlık konusunda iş imkanları yüksekmiş.

ne dizi kavgası ya boşver :D takım kavgası yaparız sen gs li değilmiydin
Neeee Allah yazdıysa bozsun Fenerbahçeliyim ben :D

Doğum günü hediyemi kargoyla yollayacak :A
Tamam sende paketi açmadan bana yollarsın anlaştık :D

Eğer felsefeye ilgin ve az olsa bile temelin varsa, toplumsal konulara da merakın varsa seçebilirsin bu bölümü. Hem derslerin hepsi birbiriyle bağlantılı gittiği için başarılı olursun. :) Öğrendiklerin sadece sınavlar içinde lazım olmuyor her konuda karşına çıkan konuları kapsıyor. Bence sırf bu yüzden bile seçilebilir ben çok memnunum bölümümden :)
İş imkanlarına gelince toplumu içeren bir bölüm olduğundan pek çok iş başvurusunda bunun eğitimini aldığın için avantajlı konuma geçersin :) Halkla ilişkiler veya danışmanlık konusunda iş imkanları yüksekmiş.

Neeee Allah yazdıysa bozsun Fenerbahçeliyim ben :D

Tamam sende paketi açmadan bana yollarsın anlaştık :D
:F

yazdıktan sonra hatırladım fenerli olduğunu :D o zaman benden kork prensessss :D