İyi Ki Doğdun Prncss..

Eğer felsefeye ilgin ve az olsa bile temelin varsa, toplumsal konulara da merakın varsa seçebilirsin bu bölümü. Hem derslerin hepsi birbiriyle bağlantılı gittiği için başarılı olursun. :) Öğrendiklerin sadece sınavlar içinde lazım olmuyor her konuda karşına çıkan konuları kapsıyor. Bence sırf bu yüzden bile seçilebilir ben çok memnunum bölümümden :)
İş imkanlarına gelince toplumu içeren bir bölüm olduğundan pek çok iş başvurusunda bunun eğitimini aldığın için avantajlı konuma geçersin :) Halkla ilişkiler veya danışmanlık konusunda iş imkanları yüksekmiş.

Neeee Allah yazdıysa bozsun Fenerbahçeliyim ben :D

Tamam sende paketi açmadan bana yollarsın anlaştık :D
Bilgilendirdigin için teşekkür ederim :)

@Prncss.. iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun :bhr:
Ee neden forumda yoksun artik evlendinmi yoksa vayy @Çiğdem- duydunmu kız evlenmis galiba 22 yaşında :)

Her ne kadar bizleri unutmuş olsan da doğum günün kutlu olsun, mutlu yıllar. :D
Ay ne unutması unutmadım hatta şifremi bile tek seferde hatırlayıp geldim. :D

Mutlu yıllar kız. Bayağı da varmış yaşın. :D
Hee yaşlandık artık sorma yolun çeyreğini geçtim yarıya doğru gidiyorum. :D

Doğum günün kutlu olsun.Nice Yıllara. :)
Çok sağol, teşekkür ederim. :)

@Prncss.. iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun :bhr:
Ee neden forumda yoksun artik evlendinmi yoksa vayy @Çiğdem- duydunmu kız evlenmis galiba 22 yaşında :)
Hahah evlenmek mi? :D
Kariyer kısmındayım henüz :) o sebepten çok fazla uğrayamıyorum. :)

hahah hayırr be ne evlenmesi :F:F:F

iyiki oğdun bu arada cnm @Prncss.. 😉😉😉
2 dakikada evlendirdiniz beni daha ne diyim :D :D
Ayrıca teşekkür ederim :)

Kendisini tanımasam da doğum gününü kutluyor ve nice mutlu yıllar diliyorum. :) @Prncss..
Sağol çok teşekkür ederim :) Bende seni tanıyamadım gerçi ama tanışırız inşallah :)

Son düzenleme:
Evet samsung ama abime ısırık elma aldık arada onuda kullanınca iyi ki Samsung diyorum :D tapatalkı telefonda da sevmedim diye indirmedim hiç. Öneri olarak forumu açınca söyluyor "bak bunu indir rahat edersin ablam" diye ama ilerleyen günlerde belki. :D

Anlatabildin :D Merak etme dizi izlemeye başladım yakında dahil olurum dizi kavgalarına :D

Hıı hep kuzenler yazar zaten :D
Bende Tuğba, bugün 22 oldum :D İzmir ve İstanbul'da yaşıyorum. Hem çalışıyorum hem okuyorum. Hem eski tekvandocuydum hem de şuan spor falan yapmıyorum. Merhaba :D
@dizi kolik Esra'da senin kadar olmasa da forumun eskilerinden sayılır. O da İzmir'li ya merak ettim bir tanışıklığınız var mı? Bu arada doğum gününü kutlarım, nice senelere. :)

@dizi kolik Esra'da senin kadar olmasa da forumun eskilerinden sayılır. O da İzmir'li ya merak ettim bir tanışıklığınız var mı? Bu arada doğum gününü kutlarım, nice senelere. :)
Teşekkür ederim. :) dizi kolik ile aynı döneme denk geldim bir ara ordan biraz tanıyorum ama İzmir'li olduğunu bilmiyordum. :)

Hee yaşlandık artık sorma yolun çeyreğini geçtim yarıya doğru gidiyorum. :D
Birde gülen smile kullanmıyor mu evde kalacan bu gidişle 5 yıl içinde evlendin evlendin yoksa ömrünün kalan 3/4'ünü yanlız geçirirsin. .ss Ben senin yerinde olsam zengin koca bulmaya başlardım. :F

Birde gülen smile kullanmıyor mu evde kalacan bu gidişle 5 yıl içinde evlendin evlendin yoksa ömrünün kalan 3/4'ünü yanlız geçirirsin. .ss Ben senin yerinde olsam zengin koca bulmaya başlardım. :F
Anaaa neler neler diyo şimdi dalaşamam sana süper mod. Olmuşsun yeni gördüm :T:
Zengin kocalarda hep beni bekliyomuş zaten :pala::F:F

Anaaa neler neler diyo şimdi dalaşamam sana süper mod. Olmuşsun yeni gördüm :T:
Zengin kocalarda hep beni bekliyomuş zaten :pala::F:F
Dost acı söyler. :A Sen de bir aralar süper moddun keşke hiç istifa etmeseydin şimdi meslektaş olacaktık. .ss

Oho tabiiki seni beklemiyorlar aklını kullanman lazım. :F

Dost acı söyler. :A Sen de bir aralar süper moddun keşke hiç istifa etmeseydin şimdi meslektaş olacaktık. .ss

Oho tabiiki seni beklemiyorlar aklını kullanman lazım. :F
Acılarla yüzleşmek istemiyorum belki :D
Sen emekli olunca yine meslektaş olcaz :D