İyi Ki Doğdun Prncss..

nice mutlu yıllara prenses arada foruma uğra

Mutlu yıllar
tabletinden mutlu musun ?
Film izleme, oyun oynama gibi konularda çok mutluyum ama foruma girme işi bozdu biraz ya ani zoom yapıp klavyeyi çıkartması ve üste tekrar tekrar beni baktırtması biraz tırt çıktı

Film izleme, oyun oynama gibi konularda çok mutluyum ama foruma girme işi bozdu biraz ya ani zoom yapıp klavyeyi çıkartması ve üste tekrar tekrar beni baktırtması biraz tırt çıktı
Samsung markasıydi dimi ?
forum için tapatalk indir oda kullanışlı 😉

Pardon bana mı dedin onu?
Estağfurullah ya kuzenim yazmış.

Kısaca tanıtayım kendimi. Ben Kaan, 21 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Bilkent İşletme 3.sınıfta okuyorum. Fitness'la uğraşıyorum. Öyle işte.

Samsung markasıydi dimi ?
forum için tapatalk indir oda kullanışlı 😉
Evet samsung ama abime ısırık elma aldık arada onuda kullanınca iyi ki Samsung diyorum
tapatalkı telefonda da sevmedim diye indirmedim hiç. Öneri olarak forumu açınca söyluyor "bak bunu indir rahat edersin ablam" diye ama ilerleyen günlerde belki.

girmezsen değişmese de sana değişik gibi gözükür anlatabildim mi
Anlatabildin
Merak etme dizi izlemeye başladım yakında dahil olurum dizi kavgalarına

Estağfurullah ya kuzenim yazmış.

Kısaca tanıtayım kendimi. Ben Kaan, 21 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Bilkent İşletme 3.sınıfta okuyorum. Fitness'la uğraşıyorum. Öyle işte.
Hıı hep kuzenler yazar zaten

Bende Tuğba, bugün 22 oldum
İzmir ve İstanbul'da yaşıyorum. Hem çalışıyorum hem okuyorum. Hem eski tekvandocuydum hem de şuan spor falan yapmıyorum. Merhaba

Hazır arada bir giriyorken birkaç soru daha sorayım

Sen sosyoloji bölümü mü okuyorsun

Hazır arada bir giriyorken birkaç soru daha sorayım

Sen sosyoloji bölümü mü okuyorsun
Hahaha prncss.. ile soru cevap yapalım sonra Ozan gelip konu kilit demesinde

Okuyorum evet
tavsiye görüş veya felsefe yapabilirik arzuya göre

ne dizi kavgası ya boşver
takım kavgası yaparız sen gs li değilmiydin

Okuduğun bölümü tavsiye ediyor musun ?

iş imkanları nasıl ?
)
Eğer felsefeye ilgin ve az olsa bile temelin varsa, toplumsal konulara da merakın varsa seçebilirsin bu bölümü. Hem derslerin hepsi birbiriyle bağlantılı gittiği için başarılı olursun.
Öğrendiklerin sadece sınavlar içinde lazım olmuyor her konuda karşına çıkan konuları kapsıyor. Bence sırf bu yüzden bile seçilebilir ben çok memnunum bölümümden

İş imkanlarına gelince toplumu içeren bir bölüm olduğundan pek çok iş başvurusunda bunun eğitimini aldığın için avantajlı konuma geçersin
Halkla ilişkiler veya danışmanlık konusunda iş imkanları yüksekmiş.

ne dizi kavgası ya boşver
takım kavgası yaparız sen gs li değilmiydin
Neeee Allah yazdıysa bozsun Fenerbahçeliyim ben

Doğum günü hediyemi kargoyla yollayacak
Tamam sende paketi açmadan bana yollarsın anlaştık

yazdıktan sonra hatırladım fenerli olduğunu
o zaman benden kork prensessss