İyi Ki Doğdun Prncss..

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Forumumuzun eskilerinden kendisi, birçoğunuz bilmezsiniz belki ama bilenler bilir. Dürüst, samimi, cool ve eski de olsa o bizim halâ süper moderatörümüz. Onun bugün doğum günü hanımlara yaş sorulmaz bende sormadım kaça girdi bilmem önemli de değil yeni yaşına giriyor bugün kutlayalım dedik. :D

Herkes unutmuş görünüyor ama bağlantımı hiçbir şekilde kesmedim ben kendisiyle sohbetlerimiz tam gaz devam ediyor bu iyi niyetli gıcıkla :A

Seviliyorsun Tuğba her ne kadar eskisi gibi aramızda göremesekte sen kendince doğru olanı yaptın. Doğum günümü kutluyorum nasihat mi veriyorum anlamadım :A

Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum canım arkadaşım, güzel arkadaşım. Yeni yaşın mutlu, huzurlu, sağlıklı olsun. Seni seviyoruz. :) Pasta aldım sana hadi yine iyisin :F

6955-humesci-iyi-ki-dogdun-8846-950px.jpg

Kendisini her ne kadar tanımıyorsam da nice seneler dileyelim. Allah sağlık sıhhat versin.

Hahaha 22 oldum sorsan söylerdim o kadar takıntım yok :D
Çok teşekkür ederim hatırlayıp hem mesajla hem forumda kutladığın için. :) İltifatlardan dolayı ayrıca teşekkür ederim canım arkadaşım. :) Forumda olmasam bile iletişimi kopartmam seninle. Hele şimdi böyle bir konudan sonra asla yapmam. :D

Kendisini her ne kadar tanımıyorsam da nice seneler dileyelim. Allah sağlık sıhhat versin.
Çok teşekkür ederim, Allah herkese sağlıklı bir ömür versin inşallah :)

mutlu yıllar kız😀
Sağol, nabersin? :D

Çok teşekkür ederim hatırlayıp hem mesajla hem forumda kutladığın için. :) İltifatlardan dolayı ayrıca teşekkür ederim canım arkadaşım. :) Forumda olmasam bile iletişimi kopartmam seninle. Hele şimdi böyle bir konudan sonra asla yapmam. :D

.iyiyim:Xhemen damladın konu açılınca

Ne demek efendim sadece pastayla kalmadım :A hediyeni de aldım :D

%C3%A7ok-%C5%9Firin-sevgililer-g%C3%BCn%C3%BC-hediyesi-ay%C4%B1c%C4%B1k-modeli.jpg

Tanımasam da nice mutlu seneler diliyorum. :D Deniz kot kafası benden bahsetmiş galiba sana bir ara lafın geçmişti aramızda. Tanışırız inşallah kısa zamanda. :D

Tanımasam da nice mutlu seneler diliyorum. :D Deniz kot kafası benden bahsetmiş galiba sana bir ara lafın geçmişti aramızda. Tanışırız inşallah kısa zamanda. :D
Tanımıyor olsam bile ben de sana teşekkür ediyorum :D Bir ara bahsetmişti sanırım ama buraya fazla uğramadığım için tanışma fırsatı bulamadık galiba. :(

Öğrenciyiz abla :F ama param olsun bi gün yollarım :A

Pardon tanıyamadım :A
ilk maaş hediyemi sabırsızlıkla bekliyorum :D