İyi ki Doğdun İlker Kaleli!

Neyse Beren Saat donuğunu sevenleri de çatlattığına göre tekrar doğum günün kutlu olsun İlker Kaleli.
Senin sayende GERÇEK kaliteyi görüyoruz.

Kışkırtıcı mesajlar yazıp, ama ben onunla konuşmuyorum diyen arkadaşta gelmiş müsamere oyuncusunu savunmaya.

Reactions: serhatt
Neyse Beren Saat donuğunu sevenleri de çatlattığına göre tekrar doğum günün kutlu olsun İlker Kaleli.
Senin sayende GERÇEK kaliteyi görüyoruz.
O cok sevdigin Burcu Biricik bile zamaninda Beren Saat'i basariyla taklit ettigi icin bugün buralara geldi. Yani senin Beren Saat gibi bir oyuncuya donuk deme lüksün yok. O zaman Burcu Biricik de donuk taklitcisi oluyor. Bosuna taklitler aslini yasatir demiyoruz.

Karsilastirmak bile Beren'e hakaret olur ama senin gercek kalite dedigin Beren'den 10 yil sonra bile onun tirnagi kadar oyunculuk sergileyememis mesela.

Beren'in tırnağı olamaz İlker

Reactions: serhatt
Ayrıca bir insanın doğum gününde, oyuncu ya da değil önemsiz. Kutlamak yerine gömmeye çalışmak başlı başına ayıp. Ayrıca gömdüğün insan arKa odaya geçelim diyen Can Yaman değil, sektöre büyük emek veren, adi bir kez bile skandalla anılmayan İlker Kaleli...

Sen ne boş bir insansın ya. O sahnede herif tiyatral oynuyor. Poyraz Karayel' de ki performansına bak bir ara. Saka gibi İlker Kaleli' in de oyunculuğu ölçülüyor bu ülkede 😥😥😥

Kim istemiş ondan tiyatral oynamasını. Ben orjinalini izledim hiçte gerek yokmuş öyle oynamasına. Zaten kavga sahnelerinde yeteneğini konuşturmuş. Orjinalinde adam bam bam kavga ediyor İlker bey daha bacağını kaldıramıyor.